- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 840
Evet mahşallah çok güzel bir kız Allah sahibine bağışlasın inşallah kıymetini bilecek biri çıkar karşısına
İnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet mahşallah çok güzel bir kız Allah sahibine bağışlasın inşallah kıymetini bilecek biri çıkar karşısına
O teyzede pek tatlı tombik tombik şirin utangaç bişiy
Tamam o zaman ben orayı kaçırmışım bende anne kısmı şakaydı ama çocuklarıyla görüşmüyor sandım dedim nasıl bir adam o zaman oldu şimdi izin verdim evlenebilir
kim o adam :26:
Zuhalin oğlu adını unuttum hani perşembeden perşembeye gelecek olan
Kızlar zuahlin 49 ve küçük oğlununda 34 yaşında olması sizede tuhaf gelmedimi:44:
birde büyük oğlu varmış o kaç yaşında ?
bu kadın ne zaman evlenmişte kaç yaşında ilk çocuğu doğurmuş?
Hasana ne diyorsunuz gelecek adaylar çok temiz bakımlı olmalı güzel olmalı birde parfüm sıkmalı
Soruyor birde parfüm sıktınızmı şuanda
Yok canım onu yanlışlıkla söylemiş öyle dedi yani bu büyük oğluymus zaten
Tüm dünyadan Türkiye'den her yerden güzel bakımlı kızlar buraya gelsin atv ye gelsin
Hasana ne diyorsunuz gelecek adaylar çok temiz bakımlı olmalı güzel olmalı birde parfüm sıkmalı
Soruyor birde parfüm sıktınızmı şuanda
valla o yasemine bende ayar oluyorum nasıl kırıtmalar dunyanın en guzelı sanmalar kendilerini güldürüyorlar resmen hasanda oda
bunun evlenmeye niyeti yok ya isi olani sigara iciyo diye...isi yoksa evi yok diye evi varsa isi yok diye herseye kulp takiyo bi cay bile icmiyo