Esra Erol beni eversene.....

Kim evlenir kim evlenmez bilmiyorum ama Türkiye gündeminde hayatımızı etkileyecek bir sistem değişikliği tartışılması gerekirken her kanalda everme merakı..
Kimse ülkede neler oluyor bilmiyor.Kanalların hepsi sanki refah dolu bir ülkede yaşıyormuşuz gibi yayınlar yapıyor...
Bence kanallar amaçlarına ulaşıyor ve insanları uyutmaya devam ediyor.

Kıyafetler sponsordan, konaklama ve maaş da kanaldan niye evlenip geçim sıkıntısına girsinler ki bedavadan gününü gün etmek varken.
Isim yapmislar ayda 3000 tl digerleri gunluk 50 tl aliyormus. Bunu net biliyorum. Zaten cogu issiz gucsuz avare. Isi gucu olan erkek orada vakit gecirebilirmi hergun sizce. Hersey mizansenmis resmen tiyatro oynaniyor

esra erol kötünün iyisi bence.. En igrenci seda sayan.. Zuhal topal daha konuşmayı bile beceremio.Kismetse olur u gecen sezon izledim ama bu sefer kii daha da sacma izlemiorum.izlerken ben utaniorum..

seda sayan'da şu kalkıp ayaga oynayan guzel yesıl gozlu kız cok guzel ama oynaması cok enteresan durduk yerde konusurken kalkıp oynayıp sarkı soyluyorlar

zuhal topalı ızlıyordum onda da tepecıklı bır bayan geldı yok serkan baya sure ekranda duruyor hep ajanstan dıyorlar onlar ıcın artık ızleyesım gelmıyor hıc bırını cok sahte gelıyor.

Seda Sayan'daki bahsettigin kızın ismi Solmaz.O tamamen saçma geliyor..Tartışırken bile birden kalkıp oynuyor.Onu hiç izlemiyorum ama kanal karıştırırken ne zaman denk gelsem Solmaz oynuyor.Komik ve saçma geliyor.Esra Erol'u izliyorum ama doğru bulduğumdan ve ya onayladigimdan değil. Evdeyim ve hangi kanala baksam bu tür programlar var..O yüzden arada izliyorum.

evet sorun da orda o saatlerde baska program yok hatta daha oncesınde de yok, hepsı de bırbırının benzerı programlar... hele sabah o sabah programlarından sonra buyuk bır bosluk aksam 4 e 5 e kadar. bazen hıc açmıyorum bıle tv yı bosuna elektrık ısrafı gıbı oluyor açık ama ızlemıyorsam falan hem gurultu

en önemlisi deger yargısı kalmıyor herseye ne olacak normal diyorlar

kız oglanla görüsüyor görüsürken baska biri ona talibim diyor karsılıklı göbek atıyorlar görüsen oglan diyoki saygısızlık diyor sunucu ne olack canım diiyor .

Evet gerçekten diğer saatlerde de izleyecek pek bişey yok.Tv yi kapatınca da zaman geçmiyor.
Hani birgün arkadaşına gidersin,birgün misafir ağirlar ya da başka birşeyle meşgul olursun ama çalışan bir bayan olmayınca illaki boşluğa düşüp bakıyoruz. Her nekadar yadirgasakta..Keşke hepsi kaldırılıp daha kaliteli programlar sunulsa.

İyice toplumu yozlastirdilar kim kimle belli degil biri acayip danslar eder yerli yersiz oteki her kadina ilan-ı ask eder Allah akıl fikir versin

hepsi olsun de bir daha program olmasın..hergün kV ile kavga sebebim..hep aynı..Mide bulndidiyorlar.sabahtan akşam trt çocuk izliyoruz; (yararlı hiç program yok.birde bunlar var haftanın 5 günü. .ne zaman cumartesi oluyor Ohh diyorum..gereksiz..ondan ona.birinde 5 kadın 1 erkeğe aday..biri 7 koca eskitmjs.oburleri ünlüler neden ünlüler bu işi yaptikalri için kim kime )nefret 20 yaşında kız çıkar aman bee

Tv.de bsey yok diyenler trt belgeseli TLCyi teve2yi tavsiye ederim.. bende gündüzleri tv açmam hiç açarsamda bu kanallara bakarım yada flashtan film izlerim

Açiklamasa bile Kazen az çok tahmin edebildiğimiz şeyler.
Düzmece senoryo planli işler sahteden aşkla reyting için gozyaşlari para için duygu sömürüsü tabi arka planda başka başka olaylar var olabilir.
Birincisi neden katilanlarin cogu ya solist ya oyuncu?ikincisi eski televizyon figürleri Meriç Caner kaynana Semra . . .reytingleri bol insanlar.
Yani şöyle bir düşünüyorum bin lira iki bin lira sorun değil elbise derdi yok yemek derdi yok ulaşim derdi yok e üstelik parada veriyolar adam\kadin neden evlensin.
Artı bide popülerlik söz konusu çoğu.
Amaç evlilik değil zaten bunu hepimiz bilyoruz
Albüm yapacak olan seyirci toplama peşinde sahne alan fiyat artırma derdinde.
Yoksa gerçek hayatta kim ufak tefek sebeblerle çok aşık olduğu ilişkisini bitirki
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…