Kıyafetler sponsordan, konaklama ve maaş da kanaldan niye evlenip geçim sıkıntısına girsinler ki bedavadan gününü gün etmek varken.Oradaki tutulmus isimler ayda 3000 tl aliyormus.
esra erol adi altinda ..Burda kii amac esra erol u yermek mi. Yoksa butun evlilik programlarini mi..
Isim yapmislar ayda 3000 tl digerleri gunluk 50 tl aliyormus. Bunu net biliyorum. Zaten cogu issiz gucsuz avare. Isi gucu olan erkek orada vakit gecirebilirmi hergun sizce. Hersey mizansenmis resmen tiyatro oynaniyorKıyafetler sponsordan, konaklama ve maaş da kanaldan niye evlenip geçim sıkıntısına girsinler ki bedavadan gününü gün etmek varken.
Aynen seda sayan komple duzmeceesra erol kötünün iyisi bence.. En igrenci seda sayan.. Zuhal topal daha konuşmayı bile beceremio.Kismetse olur u gecen sezon izledim ama bu sefer kii daha da sacma izlemiorum.izlerken ben utaniorum..
Aynen. Biri birine talip oluyo sonra bi bakmissin baska gun baska biriyle.Mide bulandirici.Aynen seda sayan komple duzmece
Seda Sayan'daki bahsettigin kızın ismi Solmaz.O tamamen saçma geliyor..Tartışırken bile birden kalkıp oynuyor.Onu hiç izlemiyorum ama kanal karıştırırken ne zaman denk gelsem Solmaz oynuyor.Komik ve saçma geliyor.Esra Erol'u izliyorum ama doğru bulduğumdan ve ya onayladigimdan değil. Evdeyim ve hangi kanala baksam bu tür programlar var..O yüzden arada izliyorum.seda sayan'da şu kalkıp ayaga oynayan guzel yesıl gozlu kız cok guzel ama oynaması cok enteresan durduk yerde konusurken kalkıp oynayıp sarkı soyluyorlar
zuhal topalı ızlıyordum onda da tepecıklı bır bayan geldı yok serkan baya sure ekranda duruyor hep ajanstan dıyorlar onlar ıcın artık ızleyesım gelmıyor hıc bırını cok sahte gelıyor.
Seda Sayan'daki bahsettigin kızın ismi Solmaz.O tamamen saçma geliyor..Tartışırken bile birden kalkıp oynuyor.Onu hiç izlemiyorum ama kanal karıştırırken ne zaman denk gelsem Solmaz oynuyor.Komik ve saçma geliyor.Esra Erol'u izliyorum ama doğru bulduğumdan ve ya onayladigimdan değil. Evdeyim ve hangi kanala baksam bu tür programlar var..O yüzden arada izliyorum.
Evet gerçekten diğer saatlerde de izleyecek pek bişey yok.Tv yi kapatınca da zaman geçmiyor.evet sorun da orda o saatlerde baska program yok hatta daha oncesınde de yok, hepsı de bırbırının benzerı programlar... hele sabah o sabah programlarından sonra buyuk bır bosluk aksam 4 e 5 e kadar. bazen hıc açmıyorum bıle tv yı bosuna elektrık ısrafı gıbı oluyor açık ama ızlemıyorsam falan hem gurultu
Keşke söyleyebilseydiniz çok merak ettimbildiklerimi söylersem dava edilirim ve ispat edemeyeceğim için kaybederim davayı ....
ama bir bilseniz yaşananları !
nereden biliyorsanız diyorsanız bunları ? Reklam çalışması döneminde bize anlatıldı bu bildiklerim midem kaldırmadı ...