Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda kii amac esra erol u yermek mi. Yoksa butun evlilik programlarini mi..
Rtük neden ses etmiyor sizce bu çevirilen tiyatroya ? Ben en çok bunu merak ediyorum.hepsi hepsi .... en eli yüzü düzgünü esra eroldu ona bu sebeple çok yüklenildi sanırım
Rtük neden ses etmiyor sizce bu çevirilen tiyatroya ? Ben en çok bunu merak ediyorum.
Hep merak etmiştim, diziler ve sinema filmleri başlamadan önce neden ekranda bu kişiler, yaşanilan olaylar tamamen hayal ürünüdür yazısı çıkıyor,bu insanlar olayların hayal ürünü olduklarını idrak edemiyorlar mı diye.RTÜK neye ses ediyor ki ?
Bu tür programlara ses edilmezken, bizim vajinusmus başlığını toplumsal değerlere aykırı diye mahkeme kararı ile erişim yasağı getiren kurumlar var ... Neymiş vajen kelimesi geçiyormuş, penis kelimesi geçiyormuş...
RTÜK neye ses ediyor ki ?
Bu tür programlara ses edilmezken, bizim vajinusmus başlığını toplumsal değerlere aykırı diye mahkeme kararı ile erişim yasağı getiren kurumlar var ... Neymiş vajen kelimesi geçiyormuş, penis kelimesi geçiyormuş...
Hayır direkt siz hedef gosterdiniz o yüzden yüklenildi.hepsi hepsi .... en eli yüzü düzgünü esra eroldu ona bu sebeple çok yüklenildi sanırım
Yok artık! Şaka gibi...RTÜK neye ses ediyor ki ?
Eviliğe burdan hazırlanıyor doktora gidip gitmemeniz gerektiğini burdan öğreniyorsanız o pencereden siz atlayın benceCiddi mi?? E yuh ama ya ben evlendiğimden beri bu siteyi takip ediyorum burasıda olmasa biz nasıl evliliğe hazır olucaz dr.a gidip gitmememiz gerektiğini bilicez... Gerçekten bazılarını hayata baktığı pencereden aşağı atmak lazım...
Eviliğe burdan hazırlanıyor doktora gidip gitmemeniz gerektiğini burdan öğreniyorsanız o pencereden siz atlayın bence
Aynen ole size katılıyorum cok basitleşiyorlar Allah sonumuzu hayır etsinGereksiz, saçma, sinir bozucu programlar.
Bu programları gördükçe Türkiye hiçbir zaman gelişemeyecek diye düşünüyorum sadece!!
İnşallah canım ama hiç umudum yokAynen ole size katılıyorum cok basitleşiyorlar Allah sonumuzu hayır etsin