Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Program başına locada oturanların para aldığını biliyor muydunuz ?
Nasıl oluyor da bütün bu sahtekarlıklara izin veriliyor, aklım almıyorevet nikah memuru aynı zamanda oraya servis çeken minübüsün de şöförü ...
Aslan amca hangisin de :)Diger hepsine tamam inanirim ama aslan amca kayitli degil ajansa
Esra Erol'un FB editörü 3 hesabımı da engelledi....
esra erolda diye biliyorum :) ilk ciktiginda ordaydi en azindan. Benim o saatlerde tv izleyecek vaktim yok. Kendisini cocuklugumdan beri tanidigim icin ciktigini soylediler internetten izledimAslan amca hangisin de :)
Bende arada denk geliyorum bunlara ama hiç aslan amcayı duymadım şimdi Şenol var, baksana güzel rol yapıyorlarmışesra erolda diye biliyorum :) ilk ciktiginda ordaydi en azindan. Benim o saatlerde tv izleyecek vaktim yok. Kendisini cocuklugumdan beri tanidigim icin ciktigini soylediler internetten izledim
belki ayrilmistir annem arada ariyodu cikti aslan amca bak diye epeydir hic soylemediBende arada denk geliyorum bunlara ama hiç aslan amcayı duymadım şimdi Şenol var, baksana güzel rol yapıyorlarmış
Loca'da olan hepsinin bir ajansa kayıtlı olduğunu biliyor muydunuz ?
Yıllardır süren programda LOCA'dan hiç bir talibin evlenmediğini biliyor muydunuz ?
Program başına locada oturanların para aldığını biliyor muydunuz ?
locada olanların seçtiği kişiler ile olan ilişkilerin büyük bir kırılım ile max 2 hafta içinde bittiğini biliyor muydunuz ?
evet nikah memuru aynı zamanda oraya servis çeken minübüsün de şöförü ...
Aynen bunları biliyoruz farklı bir şey söyleyin hemen silersiniz sonra :))Bunlari biliyoruz ki.
cok iyi etmissin kazen bey..Allah aşkına yorumlarınızı yazın kapansın demiştim de açtım kendi isteğim ile konuyu ......
ben bilmiyodum kazen beyBunlari biliyoruz ki.
ben bilmiyorum..Loca'da olan hepsinin bir ajansa kayıtlı olduğunu biliyor muydunuz ?
ben sikaywt ettim noldu???Loca'da olan hepsinin bir ajansa kayıtlı olduğunu biliyor muydunuz ?
bence k.k uyelerinin hepsi sikayet etse bu programlar kesin kapanir, ama nerdeeeeeèeeeeeeLoca'da olan hepsinin bir ajansa kayıtlı olduğunu biliyor muydunuz ?
Oradaki tutulmus isimler ayda 3000 tl aliyormus.Meşhur olma,adını duyurma, gündemi meşgul etme çabası olarak görüyorum. Zira kimsenin evlendiği yok
Ek olarak biri bırakıp öteki alıyor. Hep aynı kişiler arasında döngü
Loca'da olan hepsinin bir ajansa kayıtlı olduğunu biliyor muydunuz ?