- 11 Mart 2016
- 11.345
- 49.015
O degil de tudors reklamini izleyen var mi? Bu gomlegi nerden aldin cengissssss ahsjdjdj.
O reklamı izleyince kendi zekamdan şüphe ettim yeminle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O degil de tudors reklamini izleyen var mi? Bu gomlegi nerden aldin cengissssss ahsjdjdj.
Adamin gerizekali gibi kendi ustune cay dokmesi senaryo super. En az seda sayan kadar yaratici.O degil de tudors reklamini izleyen var mi? Bu gomlegi nerden aldin cengissssss ahsjdjdj.
Hangi reklam ki?
valla izleniyor tabi ameliyat oldum 10 gün evdyedim kayınvalidem bana bakmaya gelmişti o ve müge proramı arasında gidip geliyorduk kayonvalidemde bana kızımmm bu melek vara bu yusuf ziyah etti ahhh meleğimm diyordubu evlilik programları çok izleniyomuş öyle diyolla
zaman zaman hep diyoruz ya konuya yorumlar konu sahibine göre değşiiyor diye.biraz önce bunu anlatmaya çalıştıysam da yine de beni tam olarak anlayan pek olmadı :) ben de bunu diyorum işte :) aaa konuyu kazen açmış ne de iyi olmuş :) ama biz açsak şuan kk ya giremiyorduk zira banlanmıştık :)
gönül isterdi ki seninle kültürel programlar üzerine konuşalım yorumlar yapalım konular açalım ama ne mümkün seeeennn evlilik programları izliyorsun. kusura bakma bu sana son mesajımvalla izleniyor tabi ameliyat oldum 10 gün evdyedim kayınvalidem bana bakmaya gelmişti o ve müge proramı arasında gidip geliyorduk kayonvalidemde bana kızımmm bu melek vara bu yusuf ziyah etti ahhh meleğimm diyordu
canım lütfen bak dinle beni 10 gün diyorum ya fazla değil ondanda 2 hafta sonu düş 8 gün zaten bazen ağrım oluyordu izleyemiyordum..gönül isterdi ki seninle kültürel programlar üzerine konuşalım yorumlar yapalım konular açalım ama ne mümkün seeeennn evlilik programları izliyorsun. kusura bakma bu sana son mesajım
zaman zaman hep diyoruz ya konuya yorumlar konu sahibine göre değşiiyor diye.
işte burda bunu misliyle görüyoruz.
bide neden özellikle esra erol üzerinde durulmuş anlamadım?
ha konuya yorumum şu şekilde.
izledim, zaman zaman izliyorum ve muhtemelen izlemeye devam ederim denk geldikçe.
evet gerçek değiller. evet türlü rezillikler oluyor. ankete cevabım hepsi birbirinden rezil oldu.
ammaaa ben neden özellikle esra erol üzerinde durulmuş ve neden konuyu kazen açmış neden izleyip izleyip şikayet ediyor bunu merak ediyorum :)
Buyur burada
hayatımda gördüğüm en iğrenç reklam dı
Ya ben belgesel sevmiyorum ki. . Kültürle ilgili olsa neyse izlerim ama hayvanlarla ilgili belgeselleri sevmiyorum. Insan doğaya karşı var Bear Greas in.. çiğ çiğ böcek yiyor
yani kurgu tsarım herşey berbat abla yaBunu nerden aldın cengizzzzzz diyip ellleşiyor herifle
Cengizzzz acaba üstünde gömlek olduğunun farkındamı kiBunu nerden aldın cengizzzzzz diyip ellleşiyor herifle
yani kurgu tsarım herşey berbat abla ya
Cengizzzz acaba üstünde gömlek olduğunun farkındamı ki