Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izin gibi dusunuyorum.bu programlar hakkinda soru soruldugunda hic izlemiyorum ditor herkes ama retigler hicde oyle demiyorvalla millete sorunca '' ayyyy ne kadarrr banellll , ayyyyy ben izlemem o tip şeyleriiii '' yapıyorlar ama reytinglere falan bakınca basbaya izleniyor bu programlar
izlenmese neden her kanalda olup senelerce devam etsinler ki ?
millet izliyor ama izlemiyorum diyor
Aynen kuzum herkes kafasına göre yorum yapıyor ışteHiç kimse izlemiyor bu programları zaten balım. Programlardaki gidişat hakkındaki o kadar bilgi de vahiy yoluyla geliyo herkese zaten
İzliyorum izliyorsun izliyorlar olay bu kadar basit. İzlemeyin de yayından kaldırılsın. Türkiye'de izdivaç izlemeyen tüm kesim kk ya toplanmış Allah'ın işine bakAynen kuzum herkes kafasına göre yorum yapıyor ışte
Bu konuyu uzun süredir açmak istiyorum, nerede size dert oldu ? derseniz ; evlilik adaylarından birinin Elazığlı olup gelin adaylarından birine Elazığ nerede diye sorulduğunda Edirne ve Tekirdağ illeri arasında dediğinde ipler koptu.
+1000İzliyorum izliyorsun izliyorlar olay bu kadar basit. İzlemeyin de yayından kaldırılsın. Türkiye'de izdivaç izlemeyen tüm kesim kk ya toplanmış Allah'ın işine bak
Etiketin olmamış@ Kazen, yalnız bir Elazığlı olarak çok üzüldüm..
Bana daEvlilik programlarında olan saçmalıklardan haberdar olmak için onları ille de izlemek gerekmiyor.
Sosyal medya kullanıcısı iseniz her türlü trajikomik videolar sayfanıza düşer, siz de dolayısıyla haberdar olursunuz.
En azından bana öyle oluyor
kalksa ne olur canım bu programlar kalkar yerine pekte farklı olmayan bir şey gelir2017 ' de bütün evlilik programları kalkacakmış.
Umarım dedikleri gibi olur.
Benim sağıma soluma kulak vermem yetiyor gidilen her ortamda bile kesin birkez açılıyor konusuEtiketin olmamış
Bana da
+1000000000000000000000kalksa ne olur canım bu programlar kalkar yerine pekte farklı olmayan bir şey gelir
izleyici profiline uygun programlar yapılır
seda sayan yıllardır tvlerde izlenme rekorları kıran biri programın ismi değişebilir ama kalite isim aynı eğer birgün seda işsiz kalırsa o zaman tamam birşeyler yolundadır
Hadi evlenme programı neyse de izlemediğin diziler hakkında konuşulunca ,yorumlar yapılınca konuya Fransız kalınması çok kötü oluyorBenim sağıma soluma kulak vermem yetiyor gidilen her ortamda bile kesin birkez açılıyor konusu
Je ne comprenais pas ce que vous entendez.Hadi evlenme programı neyse de izlemediğin diziler hakkında konuşulunca ,yorumlar yapılınca konuya Fransız kalınması çok kötü oluyor