- 19 Ekim 2016
- 2.547
- 4.469
- 39
Birinci sırada o olmalıydı geçen dönem kadının biri hamile kalmış diye utanmadan haber yaptılarkısmetse olura değinilmemiş sanki:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birinci sırada o olmalıydı geçen dönem kadının biri hamile kalmış diye utanmadan haber yaptılarkısmetse olura değinilmemiş sanki:)
Bu konuda sayfalarca yorum yazabilirim.
Evlilik programlarının ergenlere ve eğitimsizlere kazandırdığı en dandik kelime HOŞLANTI.
O ne ola ki
Yanliz değilmişim şükür.bi ikimiz variz canim izleyen diğerleri hep begsel hep belgeselBen izliyorum herkeste izliyor sorsan evde her gün herkes belgesel seyrediyor... gel görki herkes evlilik seyrediyor Reyting çok...yalanda olsa gerçekte olsa severek izliyorum
Bu konuda bu tepkiyi veren cok oldu. Ama ben bu tepkiyi anlamadim dogrusu. Burcucum şahsi algilama. Kk nufusu belki 500 bin Turkiye nufusu 80 milyon sinirinda. Bu programlari izleyenler yalnizca kk hatunlari degil elbette. O reytingler salt kk kullanan kadinlar tarafindan olusmuyor ki. Kk yi da bu kadar gözde buyutmemek lazim. Ha burda da izleyenler vardir. Nitekim ben izliyorum yazanlar da oldu. Programlari rezil buldugu halde izleyenler de vardir. Ama sirf buradaki yorumlara bakip da " Hepiniz izlemiyoruz diyorsunuz ama bu reytingler nerden geliyor?" demek ne derece dogru?
belgesel izleyen zekimi oluyormuşEvet konu ben belgesel izliyorum zekiyim sen bunu izliyorsun aptalsin a dönmüş. 12234223. Ego savaşları başladı yine.
bu evlilik programları çok izleniyomuş öyle diyollabelgesel izleyen zekimi oluyormuş
Kısmen haklısınız, Toplum curcunaya, kargaşaya, dedikoduya meyilli evet ancak insanlar bir şeyle sadece sevdiği ya da kendilerinden birşeyler bulduğu için ilgilenmezler, meraklı oldukları için de..bakış açısının şekillenip fikir sahibi olunabilmesi için karşıt görüşler de dinlenir, izlenir, okunur..buna da bilimsel tabirle ''gözlem'' deniyor..aksi takdirde insanların neyi neden yaptığını algılayamayıp tek bir sonuca bağlayan dümdüz mantık ''yargısız infaz'' mekanizmasını çalıştırır..Yaşanan, yaşanmakta olan gerçekler, yanlışlar, hataları görmezden gelip, gözümüzü kapatırsak, doğruyu yanlışı ayırdedemeyiz çünkü doğruya karar verebilmek için yanlışı da bilmek gerekir ki sorgulama dürtüsü oluşsun.. sorgulamak için fikir sahibi olmak, fikir sahibi olmak için de gözlemlemek gerekir..Burda kaç kişinin izlediğinin bi önemi yok ki canım.Ben Türk toplumunun genel özelliğinden bahsediyorum mesela senin dediğin gibi izlediği halde rezil bulanlar da var evet.O zaman neden izliyorlar.Asıl sorulması gereken bu bence.İçten içe kendilerine hitap eden bir şey bulduklarını düşünüyorum ben şahsen.Mesela toplum olarak ayıplamayı ve kavgayı gürültüyü çok sevmemiz gibi.