Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kasıtlı olarak aile yapımızı bozmaya yönelik tasarlanmış ve ısrarla bilinçli bir şekilde yayından kaldırılmayan programlar..
istenilseydi çoktan yayından kaldırılırdı diye düşünüyorum..bu programlar yüzünden insanlarımız o kadar yozlaştılarki ..günlük hayatımızda iş yerlerinde insanları gözlemliyorumda artık nerde sıkıntılı polemikli insan tipi var onlar prim yapıyor popüler oluyor ..insanlarımızın ayarlarıyla oynuyorlar
Babamin deyimiyle karı pazarı...
inan kısmen evde olan biri olarak olarak 14 yıldır tvden uzağım
o kadar yobazmısınız tepkilerine rağmen
Tanımlayacak olursak: İşsiz güçsüz, IQ seviyesi 0'ın altında, kendini geliştirme çabası Cin Ali serisinden sonra son bulmuş kitlelere hitap eden, toplumun ahlak düzeyini bozmayı amaçlamış programlardır. İzlememeli, izlettirmemeliyiz.
Tesadüfen seyredenlerde her türlü bilgiye sahip. Arada tekrarlara baktığım halde bu kadarını bilmem.Yorum yapanların çoğu da ya zaplarken izlemiş, ya şöyle Bi denk gelmiş ya da bi yerde görmüş. Kimse izlemiyor yahu herkes tesadüfen farkediyor
benim eşim korkar ya,seyredemiyor."korkmuyorum da,geriliyorum" diyor.o ne demekse artık ama ben, korkmaya bayılıyorum
Bu rezil konu halamı devam ediyo ya....
85 sayfa nedir, çok çok daha önemli memleket meselelerini bukadar sayfa konuşamıyoruz bu forumda!!
eş-kur komikmisiniz yaaBen ılımlıydım bu konuda.
Akıllı akıllı yapsa yine ılımlı olabilirdim.
İş-kur gibi eş-kur da olabilir ne var, yeterince sosyalleşemeyen insanlar için :)
Ama sanırım evlilik programı ucuz komedi programı gibi bir şey.