- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuyu dinen ele almayalım yasakPeki kizlar ben cok merak ediyorum: milleti kandirmak kul hakkina girmiyor mu? Basta o sunucular ordaki es arayanlar. Kul hakki basbaya.
Kafa iyi sanırım? Eşime yarenim tabi köle değil, ama işlevden kasıt nedir neyin işlevinden bahsediyoruz anlamadım. iyi gecelerBir ben var ki benden ote, bir mesaj var ki bir kelimeden ote. Belki de vardir anlattigimin asil kolelik olmadigini anlayan, esinin yareni olan birileri aramizda. Takila takila isleve kaldik yari yolda. Neyse aciklamaya calissam kim ole kim kala... Hayirli geceler
Evet cunku polemige cok acik bir konu. Bence konunun bir an once kapanmasi forum uyelerinin iyiligi icin gayet elzem gozukuyor.Olur öyle arada, bazen bende bir yorumu birkaç kere okuyorum acaba doğru mu okudum diye:)
Hanımlar,
benden söylemesi buradan çok ban çıkar sonra banlandım demeyin, üsluplara dikkat edin, Kazen pimi çeker ona göre.
Zehir zemberek demişken afedersiniz ama onları izleyip kerh...ne izle aynı şey imiş. Ve biliyorum hepsi yalan dolan reytingin kurbanı olmus para karşılığı kölelik yapmaktalar. İşleri güçleri yok mu bu insanların bütün gün oradalar kimseyi begenmiyorlar. Yapımcılar kim daha fazla kavga çıkarırsa ona fazla para veriyor biz de sığır gibi onları izliyoruz.. Ben bıraktım 2 aydır trt yi izliyorum. Mutluyum.Merhaba,
Dert mi ? dert, konu içeriğini biraz daha bilgi toplayıp sizlerle paylaşacağım. Sizler Evlilik(!) programları hakkında yorumlarınızı yazabilirsiniz... Konuyu düzenlediğimde zehir zemberek bir içerik paylaşacağım...
Tek kelime ile berbat ötesi programlar..insanların zekası ile dalga geçer gibi bir halleri var. Kesinlikle yayindan acilen kaldırılmalı.Merhaba,
Dert mi ? dert, konu içeriğini biraz daha bilgi toplayıp sizlerle paylaşacağım. Sizler Evlilik(!) programları hakkında yorumlarınızı yazabilirsiniz... Konuyu düzenlediğimde zehir zemberek bir içerik paylaşacağım...