Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bunu anlayamadım. çok rahatsız oluyorsan izlemezsin, şikayetini de eder geçersin, izleyen insanlara bu derece hakaret etmeye kimin hakkı var?
sorsanız herkes saygılı, sorsanız herkes özgürlükçü. ben de programda çoğu yapılanları saçma buluyorum, ben de orda olan çoğu olaya inanmıyorum, bazen reyting için insanlara salakça hareketler yaptırıyorlar, bazen reyting için çok yakışıklı bi adamı oraya oturtup romantik aşık pozisyonlarına sokuyorlar.
kimisi zaten ünlü olmak için, tipini göstermek için geliyor, kimisi o program sayesinde takipçi kazanıp instagramdan reklam alıp para kazanıyor, vs vs... çoğaltılabilir bu örnekler.
ama benim bazen canım sıkılır, kafama eser, açarım canım ne istiyorsa onu izlerim. bu canımın izlemek istediği şey bu programlar da olabilir, oluyor da.
bi tartışmaya denk gelirim, bi şey dikkatimi çeker, dizi izler gibi izlerim ya da meraktan değiştirmem kanalı. ama doğru ama yanlış, kimseyi ilgilendirmez, kimse kimseye bu programları izliyor diye hakaret de edemez, kimse tv de izleyeceği program için gelip burdakilerden onay almak zorunda da değil.
başkalarının hayatına, tarzına, tercihlerine, yaptıklarına ve yapmadıklarına saygı duymayı öğrendiğimiz gün, asıl o gün ülkece çağ atlamış olacağız.
(sizi alıntıladım ama işi hakaret boyutuna vardıranlardan bahsettiğiniz için, ben de o yönde bi şeyler yazacağım için alıntıladım. sözüm size değil)
ya kazen bey ..Bu konuyu uzun süredir açmak istiyorum, nerede size dert oldu ? derseniz ; evlilik adaylarından birinin Elazığlı olup gelin adaylarından birine Elazığ nerede diye sorulduğunda Edirne ve Tekirdağ illeri arasında dediğinde ipler koptu.
kesinlikle katılıyorumben de bunu anlayamadım. çok rahatsız oluyorsan izlemezsin, şikayetini de eder geçersin, izleyen insanlara bu derece hakaret etmeye kimin hakkı var?
sorsanız herkes saygılı, sorsanız herkes özgürlükçü. ben de programda çoğu yapılanları saçma buluyorum, ben de orda olan çoğu olaya inanmıyorum, bazen reyting için insanlara salakça hareketler yaptırıyorlar, bazen reyting için çok yakışıklı bi adamı oraya oturtup romantik aşık pozisyonlarına sokuyorlar.
kimisi zaten ünlü olmak için, tipini göstermek için geliyor, kimisi o program sayesinde takipçi kazanıp instagramdan reklam alıp para kazanıyor, vs vs... çoğaltılabilir bu örnekler.
ama benim bazen canım sıkılır, kafama eser, açarım canım ne istiyorsa onu izlerim. bu canımın izlemek istediği şey bu programlar da olabilir, oluyor da.
bi tartışmaya denk gelirim, bi şey dikkatimi çeker, dizi izler gibi izlerim ya da meraktan değiştirmem kanalı. ama doğru ama yanlış, kimseyi ilgilendirmez, kimse kimseye bu programları izliyor diye hakaret de edemez, kimse tv de izleyeceği program için gelip burdakilerden onay almak zorunda da değil.
başkalarının hayatına, tarzına, tercihlerine, yaptıklarına ve yapmadıklarına saygı duymayı öğrendiğimiz gün, asıl o gün ülkece çağ atlamış olacağız.
(sizi alıntıladım ama işi hakaret boyutuna vardıranlardan bahsettiğiniz için, ben de o yönde bi şeyler yazacağım için alıntıladım. sözüm size değil)
canim nerden sikayet edecem bana özelden nunara gonderir misin??Ben zaten cogu yorumu samimiyetsiz buldugumu daha once belirttim. Gercekten samimi olan kisiler gerek sikayet olsun, gerek imza kampanyasi olan gereken her neyse yapar/yapmaya calisir.
Klasik bahaneler;
Mecburiyetten izliyoruz kanallarda o saatlerde baska program yok. (En kotusu televizyonu kapat)
Sadece youtube dan bakiyorum . O da sosyal medyada cokk bahsedildigi icin yoksa izledigim yok. (Merak ediyorsan son yillardaki medical genetik arastirmalari merak et. )
Annem babam izliyor yoksa yuzune bakmam.(Disari cik , kulagina kulaklik tak muzik dinle.)
Ornekler uzar da bu kadar hakaretle bizim boyumuz uzar mi bilemem.
canim nerden sikayet edecem bana özelden nunara gonderir misin??
ya da burdan..
Ben zaten cogu yorumu samimiyetsiz buldugumu daha once belirttim. Gercekten samimi olan kisiler gerek sikayet olsun, gerek imza kampanyasi olan gereken her neyse yapar/yapmaya calisir.
Klasik bahaneler(imiz);
Mecburiyetten izliyoruz kanallarda o saatlerde baska program yok. (En kotusu televizyonu kapat)
Sadece youtube dan bakiyorum . O da sosyal medyada cokk bahsedildigi icin yoksa izledigim yok. (Merak ediyorsan son yillardaki medical genetik arastirmalari merak et. )
Annem babam izliyor yoksa yuzune bakmam.(Disari cik , kulagina kulaklik tak muzik dinle.)
Ornekler uzar da bu kadar hakaretle bizim boyumuz uzar mi bilemem.
ya kazen bey sizden boyle konu hiç beklemezdim inanin..Bu sabah izledim videosu düşmemiştir daha ...
anlatamadım heralde yobaz kelimesini senin için kullanmadım yobazlıkla suçlanılıyorum zaman zaman televizyonumuz olmadığı için neyse sorun yok kiblediysende sorun değil :)))Yobazlık nedir arkadaşım yaaa???? baktın yorumuna cevap gelmeyince hemen altına yobaz eklemesini mi yaptın? üslubunu değiştir sen önce.kötü söz sahibine aittir.kibledim seni
çok sagolasin canim benim...Rtük şikayet hattı.
444 1 178
evliligi çocuk oyuncagina cevirdiler..Bu tür programların kaldırılması toplum sağlığı açısından faydalı olacaktır. Evlilik kurumu,insan karakteri ve birçok manevi değerlerin seviyesi bu kadar düşürülmemeli.
Aaaa ben özür dilerim o zaman.ben bana dediniz sandım .cook cok özür kusura bakma canım. hakaret degilse banlamaz zaten mune abla.ben yalnış anladımanlatamadım heralde yobaz kelimesini senin için kullanmadım yobazlıkla suçlanılıyorum zaman zaman televizyonumuz olmadığı için neyse sorun yok kiblediysende sorun değil :)))
Ben kendi kendine söylediğini anladım da bunu sana nasıl anlatırım diye düşünüyordum Coco'cum, çünkü bazen ben size dememiş kendine demiş deyince üyeyi banlamamak için savunuyorum sanılıyor, ki VEdeBU az çekmiyor bendenAaaa ben özür dilerim o zaman.ben bana dediniz sandım .cook cok özür kusura bakma canım. hakaret degilse banlamaz zaten mune abla.ben yalnış anladım
esinin dilinden cikana kole olan kadinlari