hayırlı olsun:) günlük yemek takımı bernandomu
evet canım bernardo point yemek takımı su bardakları, deri amerikan servis ve deri görünümlü çatal bıçak takımı hediyeli almıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun:) günlük yemek takımı bernandomu
Hepsi çok güzeller... Hemen hemen herşeyin bitmiş gibi:):) Güle güle kullan inşallah hepsini![]()
esoşum bende karacadan aldım takımlarımı ve celık tencerelerımı memnun olmayanlar var ama ablamada karacadan almıstık takımında hıc bır sorun yok sadece çaydanlık kapağında kuf atma olayıolmustu ıc kısmında onuda aldıgımız ceyız magazası aracılığıyla gonderdık ve hemen degıstırdıler o yuzden guvenıyorum acıkcası ben karacaya o yuzden kendıme de aldım. çok pıyasayı arastırmıyorum ama bence fıyatı uygun gıbı![]()
güle güle kullan hepsi çok güzellerr :)))![]()
herşeyin çok güzel canım maşallah eksiğin hiç kalmamış güzel ve faydalı bir topik olmuş güle güle kullan canım :):):hepsi muhteşem bayıldım![]()
güle güle iyi günlerde kullan
kızlar dün tantitoniden %51 indirimle döküm tencere mutfak önlüğü kül tablaları(aşkımla benim burçlarımızından olandan) 3lü saklama kabı ve migrostan da sanki eksikmiş gibi dondurma kaşığı aldım![]()
bi de sepetçiye gidip patates ve soğanlarımı koymak için sepet aldım
aşkım bana hediye aldı mutfağımızda kullanacağımız sevimli kumbara koyunumuz ineğinden kalmadığı için koyun aldık :))
Eki Görüntüle 321733 Eki Görüntüle 321734 Eki Görüntüle 321735 Eki Görüntüle 321736 Eki Görüntüle 321737 Eki Görüntüle 321738 Eki Görüntüle 321739
Patates sogan sepetıne bayıldım nerden aldın canımmm
kızlar yatak örtümü de ya brillantdaki modeli diktirecem ya da english home dakini satın alıcam? Karar veremedim
Eki Görüntüle 321787 Eki Görüntüle 321788
sepetçiden aldım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama sepet satan yerler varsa oradan alabilirsin beyaz olanından alacaktım ama onlar boya olduğu için vazgeçtim(sağlık için) alırsan ona dikkat et![]()
ikiside çok güzel bayıldım allah iyi günlerde kulanmaya nasip etsin canım mutluluklarrrrrrr:123: