esoşun kocişiyle ceyizciklerine hoşgeldiniz

mudolarada gidilmiş buztorbalarıda alınmış yeni cicilerde alınmış:) hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olur inşallah hepsi çok güzel:) çok zevklisin

çoook teşekkür ederim. çok küçük birşey bile alsam dünyalar benim oluyo sanki çok özenerek alıyorum herşeyimi bunları sizlerle paylaşmak çok hoşuma gidiyo :)) iyi ki varsınız :13:

resimler çok güzel ben çok hevesliyim çeyiz olayına da anlamıyolar beni abartıyosun diyolar ama gördüm ki aynı heves sizde de var sevindim :))

resimler çok güzel ben çok hevesliyim çeyiz olayına da anlamıyolar beni abartıyosun diyolar ama gördüm ki aynı heves sizde de var sevindim :))

sakın hevesini kırma onlara aldanıp bana da yapıyorlar sağolsun aşkım hep bana destek:38: sonuçta sevdiğinle o yuvayı kuracan gerisi boş :129:

Son düzenleyen: Moderatör:
maşallah herşeyiniz çokk güzel,annemle beraber baktık annemden kocaman bir aferin size nekadar güzel herşeyi düşünmüşte almış dedi :) güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah :nazar::nazar::nazar:

maşallah herşeyiniz çokk güzel,annemle beraber baktık annemden kocaman bir aferin size nekadar güzel herşeyi düşünmüşte almış dedi :) güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah :nazar::nazar::nazar:

ayy çok mutlu oldum :)) annenin elinden öperim teşekkür ederim canım :118:

maşallah canım hepsi çok güzel iyi günlerde kullanırsınız inşalah...
şu patates soğan sepetlerinden ben de alıcaktım internetten geçen gün ama boyutlarına güvenemedim nasıldır nedir diye..

bugün alınan cicilerim :)

Canım çok güzeller Boynerden değil mi bu vazolara bitiyorumm evim belli olsa alırım hemen :)) Ayrıca kadehlerimiz de çok benziyorr. Nevresimlerin de çok ferah çok hoş, zevkli seçimler yapmışsın güzel günlerde kullanmanı dilerim :31:

boynerde dün %75 indirim vardı varken alayım dedim :21:
ben ceviz renk mobilya alacam için ona uydurdum kahverengi vazomu beyaz olanları da yatak odam için veya antreye düşünüyorum :8:

güle güle kullan esoşcum çeyizlerini,ağız tadıyla huzur mutlulukla inşallah...:nazar:
fritözümüz ve ufak tefek bi kaç şeyimiz aynı bu arada :34: :16:

Back
X