eso_ Burun Estetiği Ameliyatı

eso ikinci resimde bambaşka birisin gerçekten.alışman zor olmuştur,sende bi özgüven patlaması yaratmıstır emınım :) en güzeli de bu zaten...

İlk sayfadaki postumun altına açıklama eklendi ya onu diyorum:) walla ya kar da yağacak haftasonu, kar maskesi takalım biz en iyisi

anladım canım :)) kar mı ciddmsnnnn sen nerde oturuon canım bizim burda hiç kar havası yoktaa :S

hehe:) burda da (şişli) yok ama yağacak diye haber çıktı ne bileyim onların yalancısıyım

eso ikinci resimde bambaşka birisin gerçekten.alışman zor olmuştur,sende bi özgüven patlaması yaratmıstır emınım :) en güzeli de bu zaten...

Alışmak ne yalan söyleyeyim evet birazcık zor oldu sen de tecrübelisin sanırım bu konuda.. ne kadar güzel bi burun olursa olsun sonuçta değişik ve yeni bişi var suratın ortasında (bu konuda herkesin kendisine biraz zaman tanıması lazım) özgüven+rahat hareket edebilme+psikolojimin düzelmesi+aşırı mutluluk hormonu salgılamak gibi etkileri de var

nasıl güzel anlatmıssın esocum aynen o psikoloji başka bişey ya gercekten. tecrübeli değilim canım daha :)) girdik bu yola bakalım 7 ocak ameliyatım var.

eso, çok güzel olmuş burnun, güle güle kullan.

Benim burnum boyut olarak seninkinden çok çok küçüktü, yani şu an ameliyat öncesine göre aynı büyüklüğü, öyle diyeyim..., ama S olayında ben çok ileride olduğumu anladım seni görünce. Benim S burnum, herkesin S'sini dövermiş resmen...

hahah:) hadi ya merak ettim şimdi senin S'yip
benim boyutta da devasaydı, XXL'dan XXS'a indim
sen de güle güle kullan görmedim ama eminim güzeldir, çok sağoll

her ay gitmek gerekiyo ya canım, düzenli gidemiyorum ama aylık gitmeye çalışıcam en azından

hastane, klinik? fark var mı.. ama Acıbademin sitesine girersen orda Ataşehir Acıbadem'e bakınca yeri görebilirsin

Şaka mı bu??? Hastane ile klinik nasıl fark var mı?? O ataşehir acıbadem dediğiniz yer klinik, yani ameliyatta kötü birşey olsa sizi tam teşekküllü bir hastaneye götürmek zorunda kalırlar. Bu da bazı şeyler için geç olabilir allah korusun. Hastane ise yoğun bakımı da içinde bulunduran tam teşekküllü bir yerdir. Klinikte 1 geceden fazla yatamazsınız herhengi olumsuz bir durumda yine sizi ambulansa koyup hastaneye götürürler. Hastanede ise sağlığınıza kavuşana kadar yatabilirsiniz. Ben ameliyatlı narkozlu işlemlerin sadece hastanede yapılması taraftarıyım açıkcası. Konu sağlık olunca olumsuzluklar bir kere başa gelir ve bunu kimse istemez sanırım..

ben de ataşehir acıbademde ameliyat oldum ve dikişler alınana kadar 8 gece kaldım istediğimiz kadar kalabiliyoruz yani.

eso'cum resimlerini çok merak ediyorum arkadaşıl talebi yolladım kabul et lütfennn burnunu görmek istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…