İlk sayfadaki postumun altına açıklama eklendi ya onu diyorum:) walla ya kar da yağacak haftasonu, kar maskesi takalım biz en iyisi
eso ikinci resimde bambaşka birisin gerçekten.alışman zor olmuştur,sende bi özgüven patlaması yaratmıstır emınım :) en güzeli de bu zaten...
nasıl güzel anlatmıssın esocum aynen o psikoloji başka bişey ya gercekten. tecrübeli değilim canım daha :)) girdik bu yola bakalım 7 ocak ameliyatım var.Alışmak ne yalan söyleyeyim evet birazcık zor oldusen de tecrübelisin sanırım bu konuda.. ne kadar güzel bi burun olursa olsun sonuçta değişik ve yeni bişi var suratın ortasında (bu konuda herkesin kendisine biraz zaman tanıması lazım) özgüven+rahat hareket edebilme+psikolojimin düzelmesi+aşırı mutluluk hormonu salgılamak gibi etkileri de var
:)) Mükemmel burunlu Açelyamm yaw sen yaz almanca, çevirtirim merak etmesen istediğini yaz yeter ki ) Hep diyorum walla burunlarımız o hallerden bu hale geldiyse artık düzelmeyecek yapılmayacak burun yoktur:) İkimizinki kardeş gibi zaten benziyorlar
oyyy oyyy cevirirmisde yerim senii:)) ya gecen gun gelemedim smne kizma seker...resim olayini ne yaptin meraklardayim haberdaret benii...efet benziyoz valla :) kardesimm benim.. ohh gel aplanin sefkatli kollarina aman haa buruna dikkat
hastane, klinik? fark var mı.. ama Acıbademin sitesine girersen orda Ataşehir Acıbadem'e bakınca yeri görebilirsin
Şaka mı bu??? Hastane ile klinik nasıl fark var mı?? O ataşehir acıbadem dediğiniz yer klinik, yani ameliyatta kötü birşey olsa sizi tam teşekküllü bir hastaneye götürmek zorunda kalırlar. Bu da bazı şeyler için geç olabilir allah korusun. Hastane ise yoğun bakımı da içinde bulunduran tam teşekküllü bir yerdir. Klinikte 1 geceden fazla yatamazsınız herhengi olumsuz bir durumda yine sizi ambulansa koyup hastaneye götürürler. Hastanede ise sağlığınıza kavuşana kadar yatabilirsiniz. Ben ameliyatlı narkozlu işlemlerin sadece hastanede yapılması taraftarıyım açıkcası. Konu sağlık olunca olumsuzluklar bir kere başa gelir ve bunu kimse istemez sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?