Teşekkür ederim, hepimize..:) eski lafı bi süre kalıyor, zamanda geçecek sanırımeski burnun eskide kaldı eso_ yeni burnunla güzel havaları koklamanı diliyorum, mutlu günler...
Sağ ol, geçmiş olsun demeyi bile garip buldum çünkü zaten çoktan geçmiş gitmiş. Ben öncelikle doktoruna nasıl karar verdiğini sormak istiyorum. Bu önemli bir seçim çünkü... Mesela ameliyattan evvel doktorunun ameliyat ettiği birinle temasın oldu mu? ha bir de hastanede mi klinikte mi oldun ameliyatını?
ilk aklıma gelen bunlar sonra yine izninle sorarım herkese de yol göstermiş olurum belki..
doktora karar vermek en önemlisi aslında, 2. önemli şey de senin burun yapın.. Doktora bence en iyi şöyle karar verilmeli, yaptığı burunları inceleyin, her köşesini, size yakın burunları bulun, onları nasıl yapmış, sizinkini de aynı şekilde yapacağını düşünüyorsanız sorun yok zaten.. benim için önemli noktalar vardı yani belirli bi estetik anlayışı.. Bunu da yakalamışken -ve başka doktorların yaptıklarına da bakınca hep içime sinmeyen bişeyler buluyodum- kararımı bu yönde verdim tabi.. bi de ben kapı kapı doktor dolaşmaya biraz karşıyım aslında.. yani insanlar liste çıkarıyo, bu hafta şu doktora gideyim haftaya da şuna giderim diye.. ben onu anlayamıyorum, yani ben bişeyi yapacaksam önce bi kendi imkanlarımla araştırırım, sonra en iyisi olduğunu düşündüğüme giderim, bu konuda başka alternatif yoktu yani benim için.. Ameliyat ettiği hastalardan tanıştığım çok oldu..Hepsini çok seviyorum walla, hala emek harcıyoruz hala destek oluyoruz birbirimize..Onlarla konuşmak da çok iyi geliyor, moralin tavan yapıyor çünkü bu süreçte herkes benzer şeyleri yaşıyor
hastane, klinik? fark var mı.. ama Acıbademin sitesine girersen orda Ataşehir Acıbadem'e bakınca yeri görebilirsin