Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh süper kahvlatı en sevdiğim.Kahvaltım 373 kalori
Yulaflı kahvaltılık hazırladım
Ne oldu liliya :)
ben onu 13 yaşındayken ibni sinanın şifalı bitkiler diye kalın bir kitabın da okumuştum lahana yaprağı ısıtılıp ağrıyan yere konuyordu, galiba romatizmaya iyi geliyordu vardır bir hikmeti inşallah şifa olur sana daEvet canım öyle dediler işe yarar umarım
zoruma yedim ilaç içmem gerekiyor diye yoksa akşama kadar yemeden dururdum büyük ihtimal ,zaten arada yemeyi unuttuğum için akşamı ediyorum :))Çok güzel hiç karbonhidrat almamışsın dostum bugün :) enerji olur alsaydın biraz
az daha dursan akşam yemeği bile olurdu gülümmm :)))slm kizlar ben kahvalti birazdan yaparim ogle yemegi gibi oldu
Livaneli şöyle çok kafa yormadan sürükleniyim diyorsan okunur, rahatlamak için daha çok bazen çok derin mevzuları kafam kaldırmıyor fazla enerji tüketiyorum :) Oncesinde Tehlikeli Oyunları okumuştum depresif halimden çıkmam gerek:))ben livanelinin leylasını okumuştum değişik yazarların kaleminin gücünü öğrenmeyi kıyaslamayı seviyorum bayadır roman tarzı okumadım ama livaneli tamam iyi okunur ama bana çok yavan geldi, ne olursa olsun okumak iyidir :)
yedim şüküraz daha dursan akşam yemeği bile olurdu gülümmm :)))
Ekinoksa şaşırdımNe oldu liliya :)
Ağzına huniyle dökBen de yeni yaptım guzelce yedim bakalim. Simdi de aşure yapıyorum mutlaka yiyeceģim sonra şu zayıf arkadasimiza gidiyoruz ona aşure götürüp zorla yedirmeyi planliyorum
Ben de yeni yaptım guzelce yedim bakalim. Simdi de aşure yapıyorum mutlaka yiyeceģim sonra şu zayıf arkadasimiza gidiyoruz ona aşure götürüp zorla yedirmeyi planliyorum