- 3 Temmuz 2008
- 1.557
- 2.848
1 saat once dayanamadim yarim döner yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 saat once dayanamadim yarim döner yedim
senin yöntemle benim ki benziyor :)ben de çok kötü beslendim bugün kek de yedim pilav da ama diyeti bozmadım nasıl olsa 8 saat yiyebiliyorum :))
Evet çok benziyor ama benimkinde kurallar kesin 8 saat dışında hić yemiyorum uyuyorum kurala ama hatam şu oldu 3-4 haftadır diyetle uğraşıyorum çok sıkıldığım için o 8 saatte kalorili şeyler de cok yedim son bir kac gündür, yine de haftada yarim kilo verdirdi.senin yöntemle benim ki benziyor :)
öğle saatlerin de kahvaltı yapıyorum arası en az 5 saat olmak üzere bekliyorum leptin hormonu çalışsın diye, ama genelde 6 saatle 8 saat arası bekliyorum sonra akşam yemeği ertesi öğlene kadar yine bekliyorum yasak yok sağlıklı yiyecek tercihi yaparak arada da canım bir şeyi çok isterse ambalajlı değil ev yapımı( tatlı börek v.s.) olmasına dikkat ediyorum o kadar
Benim var ya nevrim döndü. 1 günde tam 8 vasıtaya bindim bitik haldeyimBol şekerli ve kalorili bir gün geçiriyoruz yine herhalde yani galiba
EvetttttBol şekerli ve kalorili bir gün geçiriyoruz yine herhalde yani galiba
maaşallah ben hesaplamıyorum hiçBenim var ya nevrim döndü. 1 günde tam 8 vasıtaya bindim bitik haldeyim
Yazmıştım yediklerimi, toplamda 1000 kaloriyi geçmedim.