- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
oooooo kimler gelmiş hoş gelmiş
Hoşbuldukkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooooo kimler gelmiş hoş gelmiş
waowwwww hos geldin ya sensiz buralar sessiz
Hoşbuldukwaowwwww hos geldin ya sensiz buralar sessiz
Hoşbulduk :)Cascade_ hos geldin, tutukluluk hali kalkmis :))
Hoşbulduk :)
Tutuklu diildim ki
Kendim istedim ya :))
Pro üyeler kendileri kapattırıp sora taleple aktifleştirebiliyorlarAa pardon kendi isteginle kapanabildigini bilmiyodum :) beni banlamislardi da birkac kere, sen de banlandin sandim :))
Günaydın kızlar Evet, okudum ben mesajlarını Cascade_ dönmene sevindim yoksa bizim tembel hatunlar hiç yazmıyor, Zeynep her zamanki gibi begenip kaçıyor, kakaom çalışıyor az yazıyor, orkide yeni grup buldu iş yok bu kızlarda :))
AhahahaaGünaydın kızlar Evet, okudum ben mesajlarını Cascade_ dönmene sevindim yoksa bizim tembel hatunlar hiç yazmıyor, Zeynep her zamanki gibi begenip kaçıyor, kakaom çalışıyor az yazıyor, orkide yeni grup buldu iş yok bu kızlarda :))
Ahahhaaaa ben de onu sevmiyorum :)))) ama komik yapmışlarDeğiştir şu cenabet adamı Cascade_ bu sekilde asla cevap yazamam sana :)))
Ben aynıyımGunaydin herkese, nasil gidiyor yeme icme durumlari :) ben dikkat ediyorum, az da olsa eksi gormeye basladim. 62leri gordum en azindan, kac aydir 63lerdeydim. Yaz basinda 60tim, ilk hedef 60 su an