- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınCascade_ kahvaltı menünü alayım canım
Ne okuyorsun? Bu aralar iyice saldım ben 2 aydır aynı kitap elimde sürünüyor Kitap okuma çetelesi de tutsak keşkehafta sonu olunca nete fazla giremiyorum kızlar zaten akşam boyu uyudum 11 e doğru kalktım anca mutfağı toplayıp temizledim okumam gereken kitaplar var onlara az baktım saat 2 buçuk olmuş far etmedim :)
cümleten iyi geceler
Tutalım bence ,bir kitapsever olarak,kitabı hep gece yatarken okurum;şuan Hakan Günday ın;kinyas ve Kayrasını okuyorum,Ne okuyorsun? Bu aralar iyice saldım ben 2 aydır aynı kitap elimde sürünüyor Kitap okuma çetelesi de tutsak keşke
Ben de aynı çocuklar uyuyunca yoksa ufaklık asla okutmuyor. Seranad'ı okuyorum Livaneli'nin akıcı bir kitap elime alabilsem bitecek.Tutalım bence ,bir kitapsever olarak,kitabı hep gece yatarken okurum;şuan Hakan Günday ın;kinyas ve Kayrasını okuyorum,
Ensendeyim ona göre
Tamam canımArkadaşlar bu hafta içi kurslarım başlıyor,aksatabilirim yazmayı akşamları yetişirim
Güzel bence afiyet olsunHepinize güzel pazarlar;bir haşlanmış
Yumurta,labne ,yeşil zeytin ,badem, ceviz ,bir tatlı kaşığı bal(tatlı istedi canım maalesef)yeşil çay tarçınlı ,pazarları kahvaltımız; normalde 10 nu geçerdi bugun biraz erken oldu
Hem zayıflıyoruz hem kitap okuyoruz die bi gurup da var bakNe okuyorsun? Bu aralar iyice saldım ben 2 aydır aynı kitap elimde sürünüyor Kitap okuma çetelesi de tutsak keşke
Teşekkür ediyorum sanada afiyet olsunGüzel bence afiyet olsun
Süper bir kitap yazan Livaneli olunca kötü olmuyor geneldeBen de aynı çocuklar uyuyunca yoksa ufaklık asla okutmuyor. Seranad'ı okuyorum Livaneli'nin akıcı bir kitap elime alabilsem bitecek.
Sende sağolTeşekkür ediyorum sanada afiyet olsun
Uzerine kahve ile bir paket çikolata ye unutma sakınKahvaltım 373 kalori
Yulaflı kahvaltılık hazırladım
Kesinlikle!Süper bir kitap yazan Livaneli olunca kötü olmuyor genelde