Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kaldıBen daha aç bekliyorum saat 11'i
Çik yokUzerine kahve ile bir paket çikolata ye unutma sakın
Ne azı benim saatim 2 saat geri sizden :)))Az kaldı
11 e aZ kaldıNe azı benim saatim 2 saat geri sizden :)))
Anladım canum da benim saatim 08.41 :)) I'm far far away.11 e aZ kaldı
Yurtdışı mı orasıAnladım canum da benim saatim 08.41 :)) I'm far far away.
Çözdün sonun da bulmacayı :)) Alışkanlık işte ogretmenlikten cevabı direk söyleyemiyorum hep buldurmaya çalısıyorumDesene yurtdışı die
Ben nerden biliyim
Çözdün sonun da bulmacayı :)) Alışkanlık işte ogretmenlikten cevabı direk söyleyemiyorum hep buldurmaya çalısıyorum
yaratıcı imgemele diye bir kitap okuyorum, bitince sırada ruhsal güçleri geliştirme tekniği diye bir kitap var belki onu belki başka ilgimi çeken bir kitap okurum aslın da zihin gücüyle iyileşme diye bir kitap var onu bulsam kesin sırada o var debbie shapiro yazarıNe okuyorsun? Bu aralar iyice saldım ben 2 aydır aynı kitap elimde sürünüyor Kitap okuma çetelesi de tutsak keşke
ben livanelinin leylasını okumuştum değişik yazarların kaleminin gücünü öğrenmeyi kıyaslamayı seviyorum bayadır roman tarzı okumadım ama livaneli tamam iyi okunur ama bana çok yavan geldi, ne olursa olsun okumak iyidir :)Ben de aynı çocuklar uyuyunca yoksa ufaklık asla okutmuyor. Seranad'ı okuyorum Livaneli'nin akıcı bir kitap elime alabilsem bitecek.
lahana yaprağını ısıtıp koy dediler değil miekim2009 cum tavsiyen için çok teşekkür ederim sürekli göğsümle uğraşıyorum yapacağım bunuda lavaboda ılık suyla yıkıyorum sürekli. Lahana sar diyen oldu pazara gidip lahana alıcam sütümde azaldı. Sağıyorum 60 cc anca cıktı
Benim menüm;
Bir simit bir yumurta yarım peynir.
Evet canım öyle dediler işe yarar umarımlahana yaprağını ısıtıp koy dediler değil mi
Çok güzel hiç karbonhidrat almamışsın dostum bugün :) enerji olur alsaydın birazben de yaptım kahvaltımı mecbur ilaçların saati geçecekti iyice
1 salatalık
1 kk kadar ezine peyniri
3 yeşil 4 siyah zeytin
2 ısırık kapya biber