Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah acil şifa versin yaa üzüldüm şimdiKızlar merhaba, ben bugün mastit oldum süt kanallarım tıkandıgöğsüm şişti.acil acil dolaştım bir genel cerrah bulamadık cumartesi cumartesi.
Ne yedim hatırlamıyorum antibiyotik başladık(
((
Sen görürsün yarınNe 12 çatal kızartma yerim ne de 30 dk egzersiz :)) Kızlar esnekten kastınız diyet esnekliğimi Aksam yemegim
2 dilim kavun
1 muz
1 kase yoğurt
1 esmer ekmeğe tost yarım tost oluyor yani
Çok teşekkür ederim ekinokscumallah acil şifa versin yaa üzüldüm şimdi
Rica ederim inş biran önce düzelirÇok teşekkür ederim ekinokscum
Süt sağıp duruyorum açmak için
Geçmiş olsun ben de olmuştum çabuk geçiyor endişelenme.Çok teşekkür ederim ekinokscum
Süt sağıp duruyorum açmak için
Bakalım ne yiyeceksin bir tahminim var aslında kurabiyeSen görürsün yarın
Teşekkür ederim the woman.Geçmiş olsun ben de olmuştum çabuk geçiyor endişelenme.
YiyememBakalım ne yiyeceksin bir tahminim var aslında kurabiye
Sana kurabiye mi yok bulursun sonra egzersiz dans uğraşYiyemem
Çünkü bitti
Alamam da
O kurabiyelerden heryerde yok
Yarın bomba gibi geliyorumYarın da davetliyoz
Sana kurabiye mi yok bulursun sonra egzersiz dans uğraş
Olmaz çünkü kalori çok aldım
Sabaha ne kaldı şurda
Bence sallıyoYarın gideceğimiz evin hanımı da çok zayıf anlamıyorum ya her zaman tokum diyor kadın bir sey yemiyor yaaa yemeyen almıyor arkadaşlar anladım utanıyorum onun yanında yerken
Kız hadi sallıyor da niye incecik Sadece benle aynı şartlara sahip olup benden zayıf olanları kıskanıyorum ağlamak istiyorum şu anBence sallıyo
Yemiyodur da ondanKız hadi sallıyor da niye incecik Sadece benle aynı şartlara sahip olup benden zayıf olanları kıskanıyorum ağlamak istiyorum şu an
He bi de yiyip de kilo almayan bir topluluk var onlara ne demeliYemiyodur da ondan
Kuş kadar yiyodur
Bi de hiç kg almamıştır
Vücut tipi öyledir
Sen de inersin 50 lere Merak etme
HalledicezzzzHe bi de yiyip de kilo almayan bir topluluk var onlara ne demeli
Hadi bakalimYarın başarıcam
Bomba gibiiiiiiiii
Bu sefer tamammm.