- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Bende günde 4-5 oluyodur64.8 her sabah tartılıyorum gram gitse haberim olsun diye :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende günde 4-5 oluyodur64.8 her sabah tartılıyorum gram gitse haberim olsun diye :))
Evet wc çıkışlarını da atlamıyorumBende günde 4-5 oluyodur
Bu arada profilinizde memur yazıyorEvet wc çıkışlarını da atlamıyorum
Sağol canimGüzel
İnşallah dikkat edersin
İyi yolculuklar şimdiden ...
:))
Mrb kizlar. Bende 3 gundur basladim diyete. Ama ben bi urun kullaniorum sabah ve aksam. Sadece ogle yemegi yiyirum. Ve gunluk kalorim maksimum 1000 kalori. Bugun tartiya çıktım ve 2 kilo vermisim 3 gunde. Sok olmakla beraber aşri mutluyum. Baslangic kilom 80.suan 78 im
Kızz onlar da mı görünüyor? :)) Ögretmenim canım ama ücretsiz izindeyim epeydir. Sen?Bu arada profilinizde memur yazıyor
Sakıncası yoksa hangi kurum
Hangi ürün bu kızlar yahu?Aynı ürünü kullanıyoruz galiba :)
mutlu gider gelirsin inşallah sağ salim git gel eğlenmene bak gülüm :)Sağol canim
şek yapılan( süt yada yoğurtla) zayıflama ürünlerinden galiba günde 2 öğün yemek yerine ondan içiliyor sabah ya da öğle olmak şartıyla 1 öğün normal yemek var sanırım böyle bir şeyHangi ürün bu kızlar yahu?
ahh tamam ben denedim öyle bir şey ama pek memnun kalmadım en güzeli spor ve diyetle vermek.şek yapılan( süt yada yoğurtla) zayıflama ürünlerinden galiba günde 2 öğün yemek yerine ondan içiliyor sabah ya da öğle olmak şartıyla 1 öğün normal yemek var sanırım böyle bir şey
Canım beni ekleyecektin :) yaşım 28 boyum 1.58 kilom da 70İki arkadaşı ekleyecektim eğer kısmetse tekrar yazdıklarında eklerim
Geçmişe dönmek zor olucak şimdi
Profiline hiç grip bakmadın mıKızz onlar da mı görünüyor? :)) Ögretmenim canım ama ücretsiz izindeyim epeydir. Sen?
AhahahaCanım beni ekleyecektin :) yaşım 28 boyum 1.58 kilom da 70
bende öğle düşünüyorum birtakım çay ve içeceklerle etrafımda kilo verenler oldu ama bana mantıklı gelmedi sağlıklılarına dikkat etsinler kullanan kişiler varsaArkadaşlar karışmak gibi olmasında
Zayıflama ürünleri zayıflatsa bile ben sağlıksız buluyorum ve asla düşünmedim
Düşünmem de...
bende sana katiliyorum kullanmadim kullanmamArkadaşlar karışmak gibi olmasında
Zayıflama ürünleri zayıflatsa bile ben sağlıksız buluyorum ve asla düşünmedim
Düşünmem de...
ben 62 yim bende 56 olmak istiyorum insallah oluruzHedefiniz kaç? Ben 59 olmak istiyorum inş