Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşkZaten Çarşamba tartışmıştım 70 ti :)
Leslie evet çok etkili ben bi kere yapabilmiştimGünaydın kızlar sabah 1 haşlanmış yumurta, zeytin ve peynir yedim biraz da pekmez tahin yedim ekmekle bu aralar onu yiyorum sabahları baya tok tutuyor. Ben karatayı tam anlamıyla yapamıyorum ama öğün aralarını uzun tutuyorum ve akşam en geç 8den sonra bişey yemiyorum. Bu esneklik yeterlidir herhalde :))
Dün akşam da leslie 3 mile yaptım. 45 dk sürüyor ama baya etkili bence her gün yapmaya gayret edeceğim inşallah. Size de tavsiye ederim benim gibi masa başı çalışıp dışarıda yürüyüş vs yapamıyosanız evde yapılacak en iyi spor zumbadan sonra :)
Sağol canım çok diyet yaptım artık ara öğün kovalamak istemiyorum böyle hem tokum hem zayıflıyorum ne güzelLeslie evet çok etkili ben bi kere yapabilmiştim
Doymadan kalkmamak bana da iyi gelio
Afiyet olsun
Sende sağolSağol canım çok diyet yaptım artık ara öğün kovalamak istemiyorum böyle hem tokum hem zayıflıyorum ne güzel
GünaydınGünaydın arkadaşlar pazartesi sendromu yok bence hafta sonu sendromu var çocuklarla diyet mi hafta sonu zor oluyor çocuklarının kursları onları gezdirmek vs diyete zaman zor buluyorum bu arada iki haşlanmış yumurta ve badem yedim birazdan yeşil çay içicem tarçınlı hepinize güzel haftasonları
Amin kanki sağolllCascade_
Canım kankirellam, topiğin hayırlı olsun
Bi an once ben de takımdan mezun olabilirsem takilirim artikin senin topigine
Ne de olsa kankacigimin topigi.
Benim kankamin yani.
Ne de olsa BENİM. ( ufak bir kendini tanitma ve gozdagi vermece felan :)))) )
Amin kanki sağolll
Artık kimse bana yürüyemez
Bu arada kaç kg kaldı kanka kepeBen baştan bi görüneyim dee.
Kim bilir mezuniyetim uzar falan, simdiden onlemimi alayim
Sen de bizim diyetten yap tam sana göre 2 kere iyice doymuş olursun 11 de kahvaltö yap, 7 de aksam yemeğiSende sağol
Bazı insanlar sık sık az az yiyor
Onlara öyle iyi geliyor
Ama bana öyle gelmiyor
İki kere tam doymak ve stressiz olmak istiyorum
Evet ama sen 16 saat mi ne aç duruyodun yaaSen de bizim diyetten yap tam sana göre 2 kere iyice doymuş olursun 11 de kahvaltö yap, 7 de aksam yemeği
Günaydın olsunGünaydın hanımlar bugün çok uyumuşum