- 3 Temmuz 2008
- 1.557
- 2.848
ben 62 yim bende 56 olmak istiyorum insallah oluruz[/QUOTE
Oluruz bence daha önce de olmuştum ama koruyamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 62 yim bende 56 olmak istiyorum insallah oluruz[/QUOTE
Oluruz bence daha önce de olmuştum ama koruyamadım
Hedefi boşverHedefiniz kaç? Ben 59 olmak istiyorum inş
İnşallahhhbenim de dogum kilom umarim gider
Aynenbende öğle düşünüyorum birtakım çay ve içeceklerle etrafımda kilo verenler oldu ama bana mantıklı gelmedi sağlıklılarına dikkat etsinler kullanan kişiler varsa
İyi gecelerrrguzel kizlar iyi geceler sabaha musmutlu uyanmaniz dilegi ile tatli ruyalar
iyi geceler..guzel kizlar iyi geceler sabaha musmutlu uyanmaniz dilegi ile tatli ruyalar
Hedefsiz olmaz işte budur dediğim bir kiloya ulaşmalıyım :)) en önemlisi korumaliyim tabiiHedefi boşver
Sonunu düşünen kahraman olamaz
Gereken kaloriyi almışsın akşam akşam maasallah hep karbonhidratKızlar kahvaltıdan sonra
1 adet muz
Akşam: şehriye çorbası,patates salatası, kelebek makarna yopurt soslu kayınvalidemdeydik makarnayı az yedim ama çok acıkmıştım:)
Bu ara felaket ötesi besleyorum :)Gereken kaloriyi almışsın akşam akşam maasallah hep karbonhidrat
İyi uykularUyumak üzereyim
Çok bile dirdun sen 11 diyordun:))Uyumak üzereyim
Ben de daha çay içeceğim dizi izleyeceğim bir sürü iş :))İyi uykular
Gün benim için yeni başlıyor :)
Zaten Çarşamba tartışmıştım 70 ti :)
İyi benceKızlar kahvaltıdan sonra
1 adet muz
Akşam: şehriye çorbası,patates salatası, kelebek makarna yopurt soslu kayınvalidemdeydik makarnayı az yedim ama çok acıkmıştım:)
YaniiiHedefsiz olmaz işte budur dediğim bir kiloya ulaşmalıyım :)) en önemlisi korumaliyim tabii
Aynenn
İyi uykular
Gün benim için yeni başlıyor :)
Evet durdum bayaÇok bile dirdun sen 11 diyordun:))