Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar canımArkadaşlar kahvaltıda davet nedeniyle diyete uymadım yani karbonhidrat yedim azda olsa akşam yemeği Ege mutfağından;portakallı kereviz,zeytinyağlı yeşil fasulye yaptım , tabi çocuklara başka menü yaptım kereviz yemiyorlar(ben bir zeytinyağlı düşkünü olarak )hepinize iyi akşamlar sağlıklı kalın
Sağol tarif için deneyim bakalım.Maşallah tontiğe:)
Salatalığı veriyosan emin ol çok kolay alışırsın.
İlk Tavsiyem blw tariflerini araştır:)
su an bu yeme olayını kırma dönemindesin bir yaşından sonra iyice alışkanlık kazanmaması için yapman işini kolaylaştıracak.
ben yumurtayı pankek yapıyorum. Omlet yapıyorum
Eline veriyorum ekmek gibi.
Menemen tarzı şeyleride önce kendim yediriyorum doyması için sonra önüne koyuyorum elliyo keşfediyo yere atıyor ağzına götürüyor. Yani içli dışlı olmasını sağlamaya çalışıyorum.
Pankek tarifi:
1 yumurta sarısı ya da tam yumurta (nasıl kullanıyorsan)
1 yemek kaşığı z.yağı
Yarım muz
5 yemek kaşığı tam buğday unu
Yarım çay bardağı su
Çok az pekmez
Muzu pekmezle ez, yumurtayı kır unu at suyla aç z.yağı dök, yapışmaz tavaya bir yemek kaşığı dök al sana pankek:)
Sen neden vermiyosun bir sebebi var mı peki?
Sen resmen 1 öğün yiyorsunIyi akşamlar herkese
Bugünün menüsünü vereyim
08 shake
10 1 tarçınlı elma
12
Yeşil mercimekli salata
4 köfte
14
1 salatalik
16
1 protein bar çay
19 shake
21.30
3 kaşık yogurt
GüzelIyi akşamlar herkese
Bugünün menüsünü vereyim
08 shake
10 1 tarçınlı elma
12
Yeşil mercimekli salata
4 köfte
14
1 salatalik
16
1 protein bar çay
19 shake
21.30
3 kaşık yogurt
İnşallah dikkat edersinKızlar yarın sehirdisina gidiyoruz ailecek
Pazartesi yeniden başlarım orda çok dikkat edebilir miyim bilmiyorum. Ama kendimi salmamayı düşünüyorum insallah
:))16 'daki protein barı önümde kısırlar, acmalar, şerbetli, sütlü tatlılar varken arkadaşımın evinde yedim hep bu iradeden istiyorum masallah diyorum kendime
yok ama yaaKızlar 1980 kalori ile kapadım bravo bana
Tek suçlu kurabiyeler
Allahtan doğal, katkı maddesiz maalesef 8 tane yedim
Yoksa çok iyiydim de 1200 le falan kapatıcaktım
Gayet doymuştum
Maalesefyok ama yaa
Yarına toparlarsınMaalesef
:))) evet en çok kiloyu kim alırsa yarış yapıyoruzSelam kızlarrr kilo alma grubu mu burası kurabiye, aşure gofret falan diyorsunuz?
Potansiyelim var yarışa girebilirim sizle bu konuda :))):))) evet en çok kiloyu kim alırsa yarış yapıyoruz
Evet dostum sağolYarına toparlarsın
Zayıflama gurubu ama alışkanlıklardan vazgeçmek kolay olmuyorSelam kızlarrr kilo alma grubu mu burası kurabiye, aşure gofret falan diyorsunuz?