- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 gün oluyor.yine mi gülüm ahh ahh bu ilaç seni tepetaklak etti , ilaca başlayalı kaçıncı gün bu gün
Hoşbuldum canım bende karatay diyeti yapıyorum. Geçen ay düzenli yaptım 3 kilo vermiştim geri almadım şükür. Tekrar başlamak istiyorum ama yeterli motivasyona ihtiyacım var :)Tamam normalde 10 kişilikti ama söz ver elinden geleni yap tamam mı eklicem akşam
Hoşgeldin
kuzum günler kısalıyor ya nasıl olsa eğer erken de uyuyorsan bence ikisini de yapabilirsin haa akşam 5 olmaz 6 olur sana nasıl uyarsa onu yap strese girmeden rahat rahat eritirsin yağları , pro ağırlıklı da yersen yerine kasları gelir 5-6 kilo versen bile en az 10 kilo vermiş gibi görünürsünya çok tatlısın
karatay'da başarılıydım aslında ona mı devam etsem yoksa akşam 5'ten sonra yememeyi mi?
sen de hoş hoş geldin önce fark etmemişim kusura bakma gülüm :)Hoşbuldum canım bende karatay diyeti yapıyorum. Geçen ay düzenli yaptım 3 kilo vermiştim geri almadım şükür. Tekrar başlamak istiyorum ama yeterli motivasyona ihtiyacım var :)
şimdiye geçmesi lazımdı bence bu ilaçtan değil sen hemen randevu al bir doktora git bence15 gün oluyor.
hayırdır canooom deneye dellendin dövüyorsun bizi kızDöverşm sizi
Est kusura bakmam siz alın aranıza yeter ki :) kendimi bir 5 kilo versem daha çok sevmeye başlayacağım tekrardan inşallah:))sen de hoş hoş geldin önce fark etmemişim kusura bakma gülüm :)
motivasyonu veririz be gülüm sen yeter ki kendini çok çoook sev mutlaka başarılı olacaksın
Öylesine :)))hayırdır canooom deneye dellendin dövüyorsun bizi kız
olmazzzzz şimdiden seveceksin ki sıkıntısız rahat rahat zayıfayabilesin, dünyada ki her şeyin her canlının var oluşu sevgiden geçer gülüm allahın bize lütfedip emanet verdiği bu taşıyıcı kabuğumuzu sevmemek ilk önce kendimize ihanettirEst kusura bakmam siz alın aranıza yeter ki :) kendimi bir 5 kilo versem daha çok sevmeye başlayacağım tekrardan inşallah:))
atarlım benimmm atarını yerimÖylesine :)))
Canım benim çok çok teşekkür ediyorum inşallah dualarda bulunmak ne güzelinşallah o da geçecek cuma selası okunurken edilen dualar daha evladır
bir mümin başka bir mümin için dua ederse melekler de dua eden için rabbime dua edermiş sevdikleriniz değer verdikleriniz için de kendiniz için de sela okunurken bol bol dua edin, ben de sana dua edicem ceyefim rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah
kuzum günler kısalıyor ya nasıl olsa eğer erken de uyuyorsan bence ikisini de yapabilirsin haa akşam 5 olmaz 6 olur sana nasıl uyarsa onu yap strese girmeden rahat rahat eritirsin yağları , pro ağırlıklı da yersen yerine kasları gelir 5-6 kilo versen bile en az 10 kilo vermiş gibi görünürsün
boyun kilon kaç gülüm
Enerji vampirlerine yapacak tek şey ;uzaklaşmak nezaket, zerafet ,hoşgörü ve bunlarla birleşen iyi niyet insanı insan yapıyor
atarlım benimmm atarını yerim