Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz baya sistemli ve güzel besleniyorsunuz çok beğeniyorum beslenme stilinizi:)Öğle menümüzde ne var hanimlar
Ben yeşil mercimekli salata köfte yaptım yemek namına bütün gün yiyeceğim bu:)
Canım kaç aylık bebeğin:)Yesin diye uğraşıyorum ne omlet ne haşlama yemiyor:/ bundan sonra öyle yapacam :)
Tesekkur ederim alistim bu tarzda beslenmeye Afiyet olsun tarhanayı çok severim.. siz demezsen sevinirim samimiyeti engelliyor bence :))Siz baya sistemli ve güzel besleniyorsunuz çok beğeniyorum beslenme stilinizi:)
Ben bebişe çorba yapıcam kıymalı tarhana ondan içerim bir kase:)
15 gün sonra 1 yaşına giriyor:) blw yapmıyorum. Eline salatalık ekmek elma dışında hicbisey vermiyorum. Çok yanlış yapıyorum biliyorum.Canım kaç aylık bebeğin:)
Ben blw ilerliyorum o şekilde yiyor:) biraz kirli bir yöntem olduğu için baya upraşıyorum ama o yesin yeter ki işte bu yüzden hiç kendime zaman ayıramıyorum:)
Ben sabah kahvaltıyı sağlam yapınca hala acikmadim:) çok güzelmiş menü afiyet olsunÖğle menümüzde ne var hanimlar
Ben yeşil mercimekli salata köfte yaptım yemek namına bütün gün yiyeceğim bu:)
Haklısın:) iş hayatından kalan bir alışkanlık aslında siz demem topikteki herkes çok samimi:)Tesekkur ederim alistim bu tarzda beslenmeye Afiyet olsun tarhanayı çok severim.. siz demezsen sevinirim samimiyeti engelliyor bence :))
Maşallah tontiğe:)15 gün sonra 1 yaşına giriyor:) blw yapmıyorum. Eline salatalık ekmek elma dışında hicbisey vermiyorum. Çok yanlış yapıyorum biliyorum.
Sen nasıl yediriyorsun yumurtayı?
Ben sabah kahvaltıyı sağlam yapınca hala acikmadim:) çok güzelmiş menü afiyet olsun
Bak ne güzel alışıyosunsabah 217 kalori yemişim:)
sosisli yumurta 181 kalori
Güzel bence şimdilik çok kasmaşimdiye kadar 684 kalori yemişimm
Kalori yenmez alınırşimdiye kadar 684 kalori yemişimm
Hahahah ekinoks bu smile ile bütünleştin gözümde
pardon 684 kalori aldim.Kalori yenmez alınır