Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun şimdi nasıl cimcime
ben de gittim yine doktora troid ilacımın dozuna ayar yapıldı , kansızlık yine çıktı ama ilaç istemedim pekmez yerim kuru üzüm yerim biraz dedim , kan ilacı iştah açıyor kiloyla uğraşıyorum o yüzden ilaçsız halletmeye çalışayım olur mu dedim doktor olur dedi :))
fizik tedavici sağ olsun dayamış yine ilaçaları ben yine günün yarısını uyuyarak sersem geçiricem , üstüne bir de kas gevşetici hap ve krem yazmış dün omzuma dokununca bu neeee taş gibi diye acımıştı bana
:) birazdan yazıcamNe yedin kııız. Ben de çok yedim midem bulanıyor :)
Olsun iyi benceKahvaltıdan sonra 2 tane kurabiye
3 tane gofret, 1 yaprak cezerye, 2 bayram cikolatasi. Türk kahvesi
1 büyük kase yoğurt.
Patatesli köfte, 2 kase aşure
Bende küçükken OlmuşumFazla dayanıklı olduğu için son ana kadar birşey söylemiyor. Kulak ağrısı başlayınca söyler genelde! Onun için yine orta kulak iltihabı olmuş Enerjisi iyi ama yine antibiyotik kullanacağız diye üzülüyorum. Nefret ediyorum şu antibiyotikten. Başka çözüm yok mu yahu....
İnşallah ama kolay diil tabiBöyle zamanlarda önce bir kase yoğurt ye veya kefir/ayran iç. Böylece yemeklere saldırmadan mideni biraz şişirmiş olursun. :)
İyi benceBen menüm dünün aynısı,
Yukaflı süt, 2 fincan sade türk kahvesi
Bir adet zeytinyağlı dolma
10 kaşık tavuklu pilav
Arkadaşım pop kek almış bir adet kek yedim .
Yürüyüş çok iyi1 saatlik yuruyus yapildi ve simdi 1 bardak süt ictim kizlar iyi uyukular
maşallah kuzum ağlamamış çok ağrıtır ama annesi iyi dayanmış yavrum , inşallah tamamen geçer çabucakÇok şükür daha iyi gibiydi. En azı çndan kulağım ağrıyor diye avaz avaz ağlamadı bu gece...
d vitamini eksikse zaten o tek başına bile halsizlik hatta sırt ağrısı bile yapar ona dikkat et kullanman gerektiğin de mutlaka kullan öğle güneşinde durmaya çalış özellikle bileklerin iç kısmını güneşe tutÇok geçmiş olsun. Bende de geçmeyen bir kol ağrısı var ortopediye gideceğim. Ayrıca halsizlik resmen kronik şekilde var bende. D vitaminim ve demirim düşük çıkmıştı ama demir ilacı midemi mahvetti. Sağlam olan midemde yanmalar başladı. Onun için çok iyi yapmışsın almamakla. Yan etkileri çok fazla.
Teşekkür ediyorum canım inşallahçok geçmiş olsun gülüm inşallah bir defalık ilaç kullanmayla şeker seviyen normale döner ve bir daha gerek kalmaz
pamıkkk gibi uyandın mı sabah :))Günaydın
21:30 da yattım
22:00 den beri uyuyorum
Bi ara wcye uyandım sadece
Aynen genelde haftada bi kere pert oluyorumpamıkkk gibi uyandın mı sabah :))
tam dinlenmişsindir ne güzel olmuş uyuman arada lazım böyle deliksiz uzun uyku
Çok geçmiş olsun Demir ilacı yıllardır kullanan biri olarak söğlüyorom miğdem iptal nerdeyse ne yesem dokunuyor ama kullanmak zorundaydım anemi şeklinde benimkiÇok geçmiş olsun. Bende de geçmeyen bir kol ağrısı var ortopediye gideceğim. Ayrıca halsizlik resmen kronik şekilde var bende. D vitaminim ve demirim düşük çıkmıştı ama demir ilacı midemi mahvetti. Sağlam olan midemde yanmalar başladı. Onun için çok iyi yapmışsın almamakla. Yan etkileri çok fazla.
aa senin ilaçta baş dönmesi yapabilir dikkat et kendine , ama zayıflamaya da etkili olacak ilk ay zaten diyet vermiş doktor meyve şekeri bile zararlı olur yeme demiş her şey de bir hayır vardır gülüm sakın moralini bozmaTeşekkür ediyorum canım inşallah