- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 38
Ben bile fotodan sevdim :)Ay ben bu menülü defteri çok sevdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bile fotodan sevdim :)Ay ben bu menülü defteri çok sevdim
Evettttbirbirimize söz verelim hafif geçirelim
AhahaaBen ara öğünümü yarim saat geçirdim yani siz düşünün iştahım ne kadar gidik:)) saka bi yana sizi okumasam aklıma gelmiyordu
Ahaha evet ama bana yeter 60 günHahahah Cascade_ sende mi aldın menülü defterden :)))) Ben bunu çoğaltmayı falan düşünüyorum bana yetmeyecek gibi bu defter :))) keşke o bitene kadar kilolarımız da bitip gitse..... :))
Geçmiş olsınBen dün pek yazamadım 4 yaşında kızım var dün çok hastaydı. Bugünde doktora götürdüm eve geldim onunla ilgilendim. Ancak yediklerime dikkat ediyorum kesinlikle..... :)
Evet teşekkür ederim biliyorumCascade_ cum bu arada mesajlarını yazarken neden kişileri etiketlemiyorsun? Etiketlemeyince kişilere yazdıkların bildirim olarak bizde gözükmüyor biliyorsun değil mi? Mesela bana yazacaksan yazdığını rahatça görmem için @ işareti koyup rumuzumu yazıyorsun. balpamuk şeklinde. Zaten rumuzun ilk 2 harfini yazsan otomatik çıkıyor forumda olupta o harfle başlayan bütün kişiler :)))
bu akşam pilav yapmaktan vazgeçtim.
çünkü eşimin doğum günü pasta var.
GüzellAkşam yemeği;tavuk,pilav ayran
Olsunben kahvaltida kasarli omlet yapip yedim kizlar birde cikolata
İyi bendeöğlen yemegi
et kavurma
pilav
cacik
çorba
özel menü: aşure:) pilav yemeseydim of.
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl iyi miBen dün pek yazamadım 4 yaşında kızım var dün çok hastaydı. Bugünde doktora götürdüm eve geldim onunla ilgilendim. Ancak yediklerime dikkat ediyorum kesinlikle..... :)
Yedin miO kadar açım Kİ
Birazdan yicem ama kurt gibiyim
Öğleni geciktirdim iki öğün yapayım die
Yedin mi