Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
⭐️⭐️ESNEK ZAYIFLAMA ARKADAŞI ARANIYOR⭐️ ⭐️
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
Ne yedin kııız. Ben de çok yedim midem bulanıyor :)Bugün başaramadım
Dayanamadım
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl iyi mi
Fazla dayanıklı olduğu için son ana kadar birşey söylemiyor. Kulak ağrısı başlayınca söyler genelde! Onun için yine orta kulak iltihabı olmuş Enerjisi iyi ama yine antibiyotik kullanacağız diye üzülüyorum. Nefret ediyorum şu antibiyotikten. Başka çözüm yok mu yahu....
Kahvaltıdan sonra 2 tane kurabiye
3 tane gofret, 1 yaprak cezerye, 2 bayram cikolatasi. Türk kahvesi
1 büyük kase yoğurt.
Patatesli köfte, 2 kase aşure
Ayy sende benim gibi abur cuburcusun :))) inan bana bütün gün abur cıbur yiyeyim yemek aramam hiç...
O kadar açım Kİ
Birazdan yicem ama kurt gibiyim
Öğleni geciktirdim iki öğün yapayım die
Böyle zamanlarda önce bir kase yoğurt ye veya kefir/ayran iç. Böylece yemeklere saldırmadan mideni biraz şişirmiş olursun. :)
- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
Hay Allah ya. Bilmem ki keşke başka bir yolu olsa gerçekten :/Fazla dayanıklı olduğu için son ana kadar birşey söylemiyor. Kulak ağrısı başlayınca söyler genelde! Onun için yine orta kulak iltihabı olmuş Enerjisi iyi ama yine antibiyotik kullanacağız diye üzülüyorum. Nefret ediyorum şu antibiyotikten. Başka çözüm yok mu yahu....
- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
Bunları kahvenin yanına ikram ettiler. Çok açtım ben de yemek niyetine yedim :))Ayy sende benim gibi abur cuburcusun :))) inan bana bütün gün abur cıbur yiyeyim yemek aramam hiç...
- 5 Eylül 2018
- 239
- 452
- 18
- 37
Afiyet olsun:)Bunları kahvenin yanına ikram ettiler. Çok açtım ben de yemek niyetine yedim :))
- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 63
- 29
Ben menüm dünün aynısı,
Yukaflı süt, 2 fincan sade türk kahvesi
Bir adet zeytinyağlı dolma
10 kaşık tavuklu pilav
Arkadaşım pop kek almış bir adet kek yedim .
Karbonhidrat a doymuşsun spoiler bravo
Benim açlık şekeri sınırda çıktı, doktor şekeri yasakladı zaten şeker tüketmiyordum fazla ama arada ödül olsun diye yiyordum o bile yasak artık üzgünüm arkadaşlar yiyemediğim için degil şeker hastalığı tehlikesi çıktı diye ,siz dikkat edin aman önce sağlık
Ah ya üzüldüm ceyefcim. Çok geçmiş olsun. İlaç kullanmana gerek var mıymış peki? Neye dikkat edeceksin, ne söyledi tam olarak?
Evet benimde moralim bozuldu perhiz verdi düşmesse ilaç kullanacaksın dedi,meyvelerdeki şeker dahil yasak dedi ,aşırı tatlı krizi ve halsizlik le kan vermiştim bugun sonuçlar çıktı,ben halsizliği zaten mevcut olan kansızlık zannettim ama ilaç kullanıyorum bukadar halsizlik normal degil dedim gittim ve sonuç...arkadaşlar dikkat edin halsizliği görmezden gelmeyinAh ya üzüldüm ceyefcim. Çok geçmiş olsun. İlaç kullanmana gerek var mıymış peki? Neye dikkat edeceksin, ne söyledi tam olarak?
- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
kız deme öyle bilinç altına iştahımı aç diye emir vermiş oldun sözcükler büyüdür unutmaaaa:))ben iştahım tam gaz yerinde
- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
çok geçmiş olsun şimdi nasıl cimcimeBen dün pek yazamadım 4 yaşında kızım var dün çok hastaydı. Bugünde doktora götürdüm eve geldim onunla ilgilendim. Ancak yediklerime dikkat ediyorum kesinlikle..... :)
- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
hep şekerli olmuş gülüm kan şekerin dengesi için iyiki yoğurt yemişsinKahvaltıdan sonra 2 tane kurabiye
3 tane gofret, 1 yaprak cezerye, 2 bayram cikolatasi. Türk kahvesi
1 büyük kase yoğurt.
Patatesli köfte, 2 kase aşure
- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
çok geçmiş olsun gülüm inşallah bir defalık ilaç kullanmayla şeker seviyen normale döner ve bir daha gerek kalmazEvet benimde moralim bozuldu perhiz verdi düşmesse ilaç kullanacaksın dedi,meyvelerdeki şeker dahil yasak dedi ,aşırı tatlı krizi ve halsizlik le kan vermiştim bugun sonuçlar çıktı,ben halsizliği zaten mevcut olan kansızlık zannettim ama ilaç kullanıyorum bukadar halsizlik normal degil dedim gittim ve sonuç...arkadaşlar dikkat edin halsizliği görmezden gelmeyin
- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
ben de gittim yine doktora troid ilacımın dozuna ayar yapıldı , kansızlık yine çıktı ama ilaç istemedim pekmez yerim kuru üzüm yerim biraz dedim , kan ilacı iştah açıyor kiloyla uğraşıyorum o yüzden ilaçsız halletmeye çalışayım olur mu dedim doktor olur dedi :))
fizik tedavici sağ olsun dayamış yine ilaçaları ben yine günün yarısını uyuyarak sersem geçiricem , üstüne bir de kas gevşetici hap ve krem yazmış dün omzuma dokununca bu neeee taş gibi diye acımıştı bana
fizik tedavici sağ olsun dayamış yine ilaçaları ben yine günün yarısını uyuyarak sersem geçiricem , üstüne bir de kas gevşetici hap ve krem yazmış dün omzuma dokununca bu neeee taş gibi diye acımıştı bana