Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yedin kııız. Ben de çok yedim midem bulanıyor :)Bugün başaramadım
Dayanamadım
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl iyi mi
Kahvaltıdan sonra 2 tane kurabiye
3 tane gofret, 1 yaprak cezerye, 2 bayram cikolatasi. Türk kahvesi
1 büyük kase yoğurt.
Patatesli köfte, 2 kase aşure
O kadar açım Kİ
Birazdan yicem ama kurt gibiyim
Öğleni geciktirdim iki öğün yapayım die
Hay Allah ya. Bilmem ki keşke başka bir yolu olsa gerçekten :/Fazla dayanıklı olduğu için son ana kadar birşey söylemiyor. Kulak ağrısı başlayınca söyler genelde! Onun için yine orta kulak iltihabı olmuş Enerjisi iyi ama yine antibiyotik kullanacağız diye üzülüyorum. Nefret ediyorum şu antibiyotikten. Başka çözüm yok mu yahu....
Bunları kahvenin yanına ikram ettiler. Çok açtım ben de yemek niyetine yedim :))Ayy sende benim gibi abur cuburcusun :))) inan bana bütün gün abur cıbur yiyeyim yemek aramam hiç...
Afiyet olsun:)Bunları kahvenin yanına ikram ettiler. Çok açtım ben de yemek niyetine yedim :))
Ben menüm dünün aynısı,
Yukaflı süt, 2 fincan sade türk kahvesi
Bir adet zeytinyağlı dolma
10 kaşık tavuklu pilav
Arkadaşım pop kek almış bir adet kek yedim .
Benim açlık şekeri sınırda çıktı, doktor şekeri yasakladı zaten şeker tüketmiyordum fazla ama arada ödül olsun diye yiyordum o bile yasak artık üzgünüm arkadaşlar yiyemediğim için degil şeker hastalığı tehlikesi çıktı diye ,siz dikkat edin aman önce sağlık
Evet benimde moralim bozuldu perhiz verdi düşmesse ilaç kullanacaksın dedi,meyvelerdeki şeker dahil yasak dedi ,aşırı tatlı krizi ve halsizlik le kan vermiştim bugun sonuçlar çıktı,ben halsizliği zaten mevcut olan kansızlık zannettim ama ilaç kullanıyorum bukadar halsizlik normal degil dedim gittim ve sonuç...arkadaşlar dikkat edin halsizliği görmezden gelmeyinAh ya üzüldüm ceyefcim. Çok geçmiş olsun. İlaç kullanmana gerek var mıymış peki? Neye dikkat edeceksin, ne söyledi tam olarak?
kız deme öyle bilinç altına iştahımı aç diye emir vermiş oldun sözcükler büyüdür unutmaaaa:))ben iştahım tam gaz yerinde
çok geçmiş olsun şimdi nasıl cimcimeBen dün pek yazamadım 4 yaşında kızım var dün çok hastaydı. Bugünde doktora götürdüm eve geldim onunla ilgilendim. Ancak yediklerime dikkat ediyorum kesinlikle..... :)
hep şekerli olmuş gülüm kan şekerin dengesi için iyiki yoğurt yemişsinKahvaltıdan sonra 2 tane kurabiye
3 tane gofret, 1 yaprak cezerye, 2 bayram cikolatasi. Türk kahvesi
1 büyük kase yoğurt.
Patatesli köfte, 2 kase aşure
çok geçmiş olsun gülüm inşallah bir defalık ilaç kullanmayla şeker seviyen normale döner ve bir daha gerek kalmazEvet benimde moralim bozuldu perhiz verdi düşmesse ilaç kullanacaksın dedi,meyvelerdeki şeker dahil yasak dedi ,aşırı tatlı krizi ve halsizlik le kan vermiştim bugun sonuçlar çıktı,ben halsizliği zaten mevcut olan kansızlık zannettim ama ilaç kullanıyorum bukadar halsizlik normal degil dedim gittim ve sonuç...arkadaşlar dikkat edin halsizliği görmezden gelmeyin