Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoldayız eve dönüyoruzben yemek yapmakla uğraşıyorum sen hala avm demisin
CanımmBebeği yeni yatırdım sen napiyosunn
Afiyet olsunnnnkızlaarrr senenin ilk aşuresini yedim :)
Evet kolay gelsin dermişim :)ben yemek yapmakla uğraşıyorum sen hala avm demisin
Geçmiş olsın yaaAkşam yemeği dışarıda olucak
dışarıda yemek yedik tabi kaloriyi dikkate alarak ,bu arada kendi kendime nazar değdirdim çok enerjiğim dedim ve bir baş agrısı devam ediyor
Güzelllk benceeeBugün yediklerim:
Sabah küçük bir parça pide, tereyağ ve reçel az bişey. Domates salatalık
2 h.yumurta
Peynir zeytin çay.
Daha sonra 35 gr.lık bitter çikolata.
300 ml ayran
Tahıllı bar küçük
Akşam 6da
Bulgurlu yoğurt
Börek ve tavuklu pilav olmamış benceİyi akşamlar kızlar;
Bugün sabah yulaflı süt, akşam abarttım z.yaglı biber dolması, su böreği, tavuk pilav
Ay allah bişey olmaz ondanAslında tavuk pilav toplam 2 yemek kaşığı tadımlık yani:) akşam 8 de yedim.
Ben kışın muzlu sütlü ballı polenli smoothie çok içiyorum hastalığa karşı birebir. Alerjim yok ama güvenilir bi yer varsa ordan alayım bende diye sordum:)Poleni arıcılık işi ile uğraşan akrabamız var ondan istiyorum gönderiyor ben polene alıştım ama alerjik dir alerji olanlar dikkat etsin
kız allah hayrını versin vur didik biz öldür dimedikk:)))İyi akşamlar kızlar;
Bugün sabah yulaflı süt, akşam abarttım z.yaglı biber dolması, su böreği, tavuk pilav
Bazı aktarlarda da var diye biliyorum ama bayat mı tazemi bilemeyizBen kışın muzlu sütlü ballı polenli smoothie çok içiyorum hastalığa karşı birebir. Alerjim yok ama güvenilir bi yer varsa ordan alayım bende diye sordum:)
Bende aranıyorum bazenArkadaşlar hepinize iyi geceler yarın dinamik kalkalım canım çok tatlı istedi ve bir saat önce elma kurusu yedim (dip not;elma kurusunu bir arkadaşımın annesi yapıyor ondan aldım)ben organik durumu takıntı haline getirdim heralde market alışverişi yaparkende genelde organik etiketli ürün alıyorum bakalım hayırlısı
ilginç normalde ben değil karşıdakinin hissetmesi gerekir bir şeyler benim bacaklarım da soğukluk hissi oldu
Unicorn_s bacaklarınla ilgili sorun mu var yada yük ne yapıyorsun şu anda