- 13 Nisan 2012
- 651
- 957
Polen bağışıklık sistemi için iyi geliyor saçlarımı bile gürleştirdi yani düşünün ben çok memnunumceyef polen mi yiyorsun kahvaltıda? Eğer öyleyse ne için kullanıyorsun poleni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Polen bağışıklık sistemi için iyi geliyor saçlarımı bile gürleştirdi yani düşünün ben çok memnunumceyef polen mi yiyorsun kahvaltıda? Eğer öyleyse ne için kullanıyorsun poleni?
Evet hava hemde çok soğudu dikkat dikkatGünaydınn
Poleni nereden alıyorsun acaba ceyef:)
Çok başarılı helal sana
Hava birden soğudu dikkat etmek lazım
Tam evde kısır kek çay yapma gibi hava.
Poleni arıcılık işi ile uğraşan akrabamız var ondan istiyorum gönderiyor ben polene alıştım ama alerjik dir alerji olanlar dikkat etsinEvet hava hemde çok soğudu dikkat dikkat
Aynen o kesin regl Emin’imHafiften moralim bozulmadı değil 89 lü bir rakam bekliyorum 3 gündür azalacağına arttı ama pişmanlık olacak birşey yemedim bu yüzden rahatım
Evettt kaçar mıHemen düzenlemişsin
Ooo çok çok teşekkür ederim Bende çok mutlu oldumHarika bir başkan buldum takımımı sevdim çok mutluyum
Rica ederim içimden geçenlerOoo çok çok teşekkür ederim Bende çok mutlu oldum
Olsunİki öğün beslendiğimi söylemiştim şimdi ara öğün iğde yedim birde süt içtim akşam yemeği en geç 6 düşünüyorum benim yaptıgım diyeti başkası yapsa incecik olur heralde ama benim kullandığım ilaçlar vs çok yavaş ilerliyorum Neyse bunada şükür
Rica ederim içimden geçenler
başlarken seni de zorluyorsa adaçayı iç gülüm çabuk sökülsünBugünkü kilomu vereyim daha 8 sayfam kaldı
90.6 başlangıç kilom olsun burda
Ben henüz eksiye düşemedim gunlugumuzde çünkü malum döneme girdim. Bir sökülse aslında iyi gidecekte inşallah bakalim
Afiyet olsun ben de yarın yicem insallah:)kızlaarrr senenin ilk aşuresini yedim :)
geceleri daha iyi enerjimi topluyorum gülüm(bir posta daha uyuyup kalkınca) sana da o zaman deneyelimIstah konusunu tekrar etmek bende çok etkili oldu sagolasin
Ben de istesem olur mu hem enerji gondermeni hemde kişilik tahmini yüreğinin temiz olduğunu bilerek istiyorum. Yoksa fal kahinlik gibi asla algılamıyorum yanlış anlama lutfen
Harika birşey nerden buldun bunu
Hoşgeldin ağırlık olarak senden fazlayim sevinebilirsin:))
Ohh anca geldim valla şükürler olsun:))
Oyu dinlenmeler canım amin hepimizin..
afiyet şifaa olsun gülümmmkızlaarrr senenin ilk aşuresini yedim :)
ben yemek yapmakla uğraşıyorum sen hala avm demisinNapıosunuz
dışarıda yemek yedik tabi kaloriyi dikkate alarak ,bu arada kendi kendime nazar değdirdim çok enerjiğim dedim ve bir baş agrısı devam ediyorNapıosunuz
Bebeği yeni yatırdım sen napiyosunnNapıosunuz