- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Evettttboyum 1,65 kilom yaşım 32
kilo bildirim günümüz çarşamba değil mi
Akşam eklicem ilk sayfaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evettttboyum 1,65 kilom yaşım 32
kilo bildirim günümüz çarşamba değil mi
GüzelllSabah her zamanki kahvaltı. Hala bişey yemedim türk kahvesi içiyorum.
Misafirliğe gidecem birazdan. Orda yerim artık :)
Süper yaa demekki bi Uğur var buradaCascade_
Ekinokscum bende bu sabah güzel başladım güne. Dün 66.00’dım bu sabah 64.8’le başladım nasıl olduysa :)))
Boy: 1.66
Kilo: 64.8
Süpermiş ödem mı gitti acabaCascade_
Ekinokscum bende bu sabah güzel başladım güne. Dün 66.00’dım bu sabah 64.8’le başladım nasıl olduysa :)))
Olsunnn moralSüpermiş ödem mı gitti acaba
Tabi ki öyle gitsin de nasıl giderse gitsin :))Olsunnn moral
karnını doyurmazsan tabi aç olursun ye yumurtanı 2 tane bol peynir domates salatalığı ve tabi küçük böreğini açım der misin daha :)Zeytinle Börek yedim küçük
Açım
Tek öğün mü ?karnını doyurmazsan tabi aç olursun ye yumurtanı 2 tane bol peynir domates salatalığı ve tabi küçük böreğini açım der misin daha :)
ben yarım saat önce yedim akşam 8-9 a kadar zor acıkırım acıkırsam tabii:)
normal de 2 öğün yiyorum öğle ve akşam ne zaman acıkırsam dün benimkilere z. yağlı fasulye köfte pilav yaptım canım istemedi onlar yerken acıkmamıştım sonra acıkınca fasulye yoğurt yerim dedim , hurma ciğ fındık ay çekirdeği yedim çayla tıkandım yemek kaldı yine 2 öğün oldu ama :)Tek öğün mü ?
hay maşallah maşallah ne güzel eksiler geliyor bu gün bana da çok güzel motivasyon oluyor sağ ol gülümmCascade_
Süper yaa demekki bi Uğur var burada
Şakın pes etmeyelim
Gaziantep miben diyet yapmanın eeen en zor olduğu şehirde yaşıyorum. bilin bakalım burası neresi
eveeetttGaziantep mi
daha iyi ye bol bol kebap demek protein demek yanın da ekmeği sonrası tatlıyı yemezsin olur bitereveeettt