- 13 Nisan 2012
- 651
- 957
TeknÜmitköydeyim
ümitköydeyim siz
burada paylaşacağız yediklerinizi amaçCanın mı çekti afedersin
Bu yok diyette olunca genelde Can ceker zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeknÜmitköydeyim
ümitköydeyim siz
burada paylaşacağız yediklerinizi amaçCanın mı çekti afedersin
Çok güzelAkşama yeşil fasulye yoğurt salata ekmek Yok
ben eskişehir de yaşıyorum buranın yemek kültürü daha doğrusu düzgün et kebap kültürü yok ki
yine de seviyorum burayı:)
Ayy ben de Ankara simidine bayılırımm :)Arkadaşlar geç oldu yoğundum bugun kahvaltım da simit yedim nasıl özlemişim Ankara simidini haftalardır glutensiz olunca ara ara olacak okadar spora gittim 45 dakika bu arada Ankara’da kimler oturuyor ses versin
Ben de Mersin. hemen hemen aynı yani soframız :)eveeettt
Canım ben kalori sınırını aşmadım. bide en son yediğimde saat 17.00 'ydi. sorun yok yani :) sağol yine de uyarın için.Arkadaşlaaarrrr... bugün pasta-börek-kısır-kebap uçuşuyor havalarda hayırdır yahu :)) liliyaa yarın biraz sebze ağırlıklı beslen bugünü toparla bence. Hiçbir şey için geç değil zararın neresinden dönersek kar. Ben bugün iyi gittim valla full motivasyon. Yarına da eksilerle gelmeyi planlıyorum.
Çizelge güzelmiş. Yalnız saat 21'de latte ağır olmaz mı, kalorili bide. Onun yerine sade türk kahvesi yada sade Nescafe icebilirsin belki.Şöyle birşey aldım kendime. Kilomu, egzersizlerimi, yediğimi-içtiğimi her gün yazacağım. Böyle yapınca kaçamak yapma ihtimalim azalıyor. Hem yapsam bile net olarak gördüğüm için çabuk toparlarım diye düşünüyorum. Siz de yazarsanız hatalarımız üzerinde konuşup ertesi gün nasıl toparlayabileceğimizi düşünürüz. Sizce ? :)
Simit güzeldir yemedim sanırım ben daha önceArkadaşlar geç oldu yoğundum bugun kahvaltım da simit yedim nasıl özlemişim Ankara simidini haftalardır glutensiz olunca ara ara olacak okadar spora gittim 45 dakika bu arada Ankara’da kimler oturuyor ses versin
Üç kaşıkla durmuşsun bravo3 kaşık kısır yedim. Bir de 2 dilim pasta. ne pastası bilmiyorum adını irmikliydi.
Evet iki öğün bana da mantıklı gelioBu arada iki öğün besleniyorum uzun zamandır aralarda badem ceviz yoğurt vs
GüzelmişŞöyle birşey aldım kendime. Kilomu, egzersizlerimi, yediğimi-içtiğimi her gün yazacağım. Böyle yapınca kaçamak yapma ihtimalim azalıyor. Hem yapsam bile net olarak gördüğüm için çabuk toparlarım diye düşünüyorum. Siz de yazarsanız hatalarımız üzerinde konuşup ertesi gün nasıl toparlayabileceğimizi düşünürüz. Sizce ? :)
Sallaiyi aksamlar 2 baklava yedim oglen ustune su birde ekmek arasi 3 köfte şalgam suyu ve azönce çigköfte
Canım ben kalori sınırını aşmadım. bide en son yediğimde saat 17.00 'ydi. sorun yok yani :) sağol yine de uyarın için.
İnşallah yarın eksiyi görürsün motive olman çok güzel :)
Benim bebiş uyumadı çok yoruldum babasına devrettim. Su an tabikiNapıosunuz
Klonlanmış menü:)Kızlar kalori hesaplayamadım tam bugün
Sabah
kaju
Öğlen
üzüm börek
Bitter çik
Akşam
Börek
Salatalık
Domates
Biber
Yeşil zeytin
Bitter çik
Bugün uçulmuş:)iyi aksamlar 2 baklava yedim oglen ustune su birde ekmek arasi 3 köfte şalgam suyu ve azönce çigköfte
CanımmBenim bebiş uyumadı çok yoruldum babasına devrettim. Su an tabiki