- 13 Nisan 2012
- 651
- 957
Ama işin zor senin bir iki defa Gaziantep te bulundum yok böğle bir lezzet herşeyimi güzel olureveeettt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama işin zor senin bir iki defa Gaziantep te bulundum yok böğle bir lezzet herşeyimi güzel olureveeettt
ah canım yiye yiye bu hale geldim zaten :) ama işte kebap dürüm etmeden yinmez üstüne künefe isterdaha iyi ye bol bol kebap demek protein demek yanın da ekmeği sonrası tatlıyı yemezsin olur biter
ben gaziantep de olsam şimdiye kalan 15-20 kiloyu da vermiştim pek severim kebabı :))
gerçekten öyle ben 6 yıldır burdayım ilk 3 yıl çok alışamadım ağır geldi sonra bi alıştım Allaaaahhhh sonrası malum 10 kiloAma işin zor senin bir iki defa Gaziantep te bulundum yok böğle bir lezzet herşeyimi güzel olur
amanınnn künefe de neymiş(cidden sevmiyorum) dürüm mü o ne ki yanına eklenti yapma bulmuşsun güzelim kebabı anasını ağlat miden şenlensin yanına da acılı şalgam (probiyotik kendileri) ohh şifa olsunnnah canım yiye yiye bu hale geldim zaten :) ama işte kebap dürüm etmeden yinmez üstüne künefe ister
Bak aklıma geldi ya o katmer nedir öğleah canım yiye yiye bu hale geldim zaten :) ama işte kebap dürüm etmeden yinmez üstüne künefe ister
SelamSelam kızlar bugün acayip şeyler oldu sabah arkadaşım geldi aile meselesi vardı morali bozuktu biz konusmaktan kahvaltı yapamadık açılsın diye dışarı çıktık bayılcaktım tost yedim mecbur bugünü kara listeye alıyorum yediklerim kayde değer değil. Şimdide kabpçıya gidelim diyolar
Kebap ye ekmeksiz bide ayran içSelam kızlar bugün acayip şeyler oldu sabah arkadaşım geldi aile meselesi vardı morali bozuktu biz konusmaktan kahvaltı yapamadık açılsın diye dışarı çıktık bayılcaktım tost yedim mecbur bugünü kara listeye alıyorum yediklerim kayde değer değil. Şimdide kabpçıya gidelim diyolar
Süper taktik tamam uygulucam bunu:)Selam
Kebapçı da bişey yok Kİ
Onlara çaktırma çok önemsediğini bu durumu
Ayran içersin
Varsa açık iç
Lahmacun vardır iki tane ye
Hatta de ayı gibi yedim yaa die
Gözleri kalmasın hevesinde
Süper iyi ki varsınız kızlar buraya yazmasaydım lavaş gömerdim kesin :)Kebap ye ekmeksiz bide ayran iç
BennAnkara’da kim yaşıyor gruptan??
merhaba
Canım kaçgündür kısır istiyor3 kaşık kısır yedim. Bir de 2 dilim pasta. ne pastası bilmiyorum adını irmikliydi.
ÜmitköydeyimMerhaba nerde oturuyorsunuz :)
ümitköydeyim sizMerhaba nerde oturuyorsunuz :)
Canın mı çekti afedersinCanım kaçgündür kısır istiyor