- 10 Ekim 2018
- 66
- 156
- 33
Senin çok bir kilon yok ki neden böyle bir işleme gerek duyuyorsun. Diyetine ve sporuna devam et bemce. Basen inceltici hareketlere odaklan. Çukurluklar falan kaldığını okumuştum ve biliyorsun geçici çözümler tekrar oralardan alacaksın kilo almaya başlarsan.KIZLAR SOĞUK LİPOLİZ İŞLEMİ YAPTIRMAYA KARAR VERDİM 10 SEANS FİYATI 600 TL 10 13 CM ARASI İNCELME GARANTİLİ BACAK VE BASEN BÖLGESİ İÇİN 2,5 SAAT İŞLEM YAPILACAK VE PİLATES VE UZMAN DİYETİSYEN EŞLİĞİNDE LİSTE İLE DE KİLO VERİCEM 5 HAFTA SÜRÜCEK HAFTADA 2 SEANS BASEN PROBLEMİM VAR UMARIM OLUMLU SONUÇ ALIRIM :)
evet yüzüstü yatardım normalde son derece sağlıksız hayal oldu şimdi sadece yan yatabiliyorum.Geçmiş olsun yatış pozisyonu daha önemli ona dikkat et
kilom çok değil ama üst s beden alt l bu duygu çok kötü bende basenım için buu yaptırmak istiyorum umarım tekrarlaamazSenin çok bir kilon yok ki neden böyle bir işleme gerek duyuyorsun. Diyetine ve sporuna devam et bemce. Basen inceltici hareketlere odaklan. Çukurluklar falan kaldığını okumuştum ve biliyorsun geçici çözümler tekrar oralardan alacaksın kilo almaya başlarsan.
Bende bir ara araştırdım da geri düzenli spor ve yürüyüş yapmaya karar verdim birde zararlı olma ihtimali ni duydum vs şehir efsanesi de olabilir tabikiKIZLAR SOĞUK LİPOLİZ İŞLEMİ YAPTIRMAYA KARAR VERDİM 10 SEANS FİYATI 600 TL 10 13 CM ARASI İNCELME GARANTİLİ BACAK VE BASEN BÖLGESİ İÇİN 2,5 SAAT İŞLEM YAPILACAK VE PİLATES VE UZMAN DİYETİSYEN EŞLİĞİNDE LİSTE İLE DE KİLO VERİCEM 5 HAFTA SÜRÜCEK HAFTADA 2 SEANS BASEN PROBLEMİM VAR UMARIM OLUMLU SONUÇ ALIRIM :)
Güzelyayla çorbası, sulu köfte 1 dilim esmer ekmek.
insallah ya bende 79 larda basladim hergun. yuruyus hareket derken sukur dustum ve hedef 56 insallah sonrada 53Birden olursun merak etme. Ben 77lerden 59 a düşerken 60da tıkandı 2 hafta inmedi ve diyeti bıraktım yedim yani 2-3 gün sonra çıktım tartiya 59 :))
Güveniyoruz sanainsallah ya bende 79 larda basladim hergun. yuruyus hareket derken sukur dustum ve hedef 56 insallah sonrada 53
Bozdun be kakaom diyetini, iyi başlamıştın :))Selam herkese. Odama geldim bi dus aldim uzandim 1 kadeh blush ismarladim kendime onu iciyorum :)) kahvaltida cok yemistim oglen bir sey yemedim o yuzden. Aksamustu kosusturmada yemek yiyemedim ama kuruyemis yedim, biraz fazla yedim gibi :)) 1 orta boy paket ceviz ve 1 orta boy paket leblebi yedim. Filtre kahve ve yarim paket bitter yedim. Aksam 2 tost ekmegine nutella surdum. Az once de 1 portakal yedim. Yarin kilo bildirimi yapamicamCascade_ adliyenin oralarda tartilma sansim yok. Otel odamda da tarti yok
iyi geceler canım..Arkadaşlar uyucam sanırım
İçim geçiyor
İyi gecelerrr
Allah rahatlık versim
Kotu bozdum ya yalan oldu diyet :)) tartim olsa cok iyi olurdu fazla cikinca kendimi frenlerdim. Seyahat utusu falan oluyo ya, seyahat boyu tarti yok mu acaba :))Bozdun be kakaom diyetini, iyi başlamıştın :))
:)) iyi bir hizmet olurdu, tartılmak iyi oluyor cidden fren açısından.Kotu bozdum ya yalan oldu diyet :)) tartim olsa cok iyi olurdu fazla cikinca kendimi frenlerdim. Seyahat utusu falan oluyo ya, seyahat boyu tarti yok mu acaba :))
Ohhh gel keyfim gel...Selam herkese. Odama geldim bi dus aldim uzandim 1 kadeh blush ismarladim kendime onu iciyorum :)) kahvaltida cok yemistim oglen bir sey yemedim o yuzden. Aksamustu kosusturmada yemek yiyemedim ama kuruyemis yedim, biraz fazla yedim gibi :)) 1 orta boy paket ceviz ve 1 orta boy paket leblebi yedim. Filtre kahve ve yarim paket bitter yedim. Aksam 2 tost ekmegine nutella surdum. Az once de 1 portakal yedim. Yarin kilo bildirimi yapamicamCascade_ adliyenin oralarda tartilma sansim yok. Otel odamda da tarti yok
Hadi inşallah devamminsallah ya bende 79 larda basladim hergun. yuruyus hareket derken sukur dustum ve hedef 56 insallah sonrada 53
Teşekkür ederimiyi geceler canım..