Esnek kızlık zarı

Böğh
Nasıl insanlar yaa. İyiki tepkini vermişsin. Sonra sana da sorar yatak odası maceralarınızı

Önerileriniz için çok tesekkur ederim

Böğh
Nasıl insanlar yaa. İyiki tepkini vermişsin. Sonra sana da sorar yatak odası maceralarınızı
Soruyorlardı ben kızdım bana sürekli bide regl oldun mu siz korunuyormusunuz falan diyorlardı e son baktım benim kızmam yeterli olmuyor eşime söyledim bana böyle şeyler sormasınlar diye o konuşmuş ondan sonra kapandı konu yoksa laftan da anlamıyorlardı

Nasılda rahat insanlar ya. Yüzleri kızarmadan rahatça soruyorlar konuşuyorlar böyle şeyleri iyiki eşin de tepkisini vermiş artık konuşmazlar

Nasılda rahat insanlar ya. Yüzleri kızarmadan rahatça soruyorlar konuşuyorlar böyle şeyleri iyiki eşin de tepkisini vermiş artık konuşmazlar
Konuşuyorlar ama bana sormuyorlar artık böyle muhabbetler ben varken açılınca da kalkıp başka odaya gidiyorum artık

Konuşuyorlar ama bana sormuyorlar artık böyle muhabbetler ben varken açılınca da kalkıp başka odaya gidiyorum artık
Allah sabır versin bacım. Çocuğun var mı bilmiyorum. Varsa yada inşallah olursa gözünün önünden ayırmayasın çocuğun yanında da konuşup psikolojisini bozarlar çocuğun

Allah sabır versin bacım. Çocuğun var mı bilmiyorum. Varsa yada inşallah olursa gözünün önünden ayırmayasın çocuğun yanında da konuşup psikolojisini bozarlar çocuğun
Hamileyim olursa zaten uzak tutucam çünkü öyle çocuk ayrımları da hiç yok görümcemin oglu var 14 yaşında falan o yanında olsa bile konuşurlar anlamaz o daha küçük diyorlar ama o öyle mi şimdi çocuklar herşeyi erkenden ögreniyor ki böyle şeylere maruz kalan çocuklar ya cinsellikten nefret ederek yada çok cinsellige düşkün olarak yetişiyor bu yüzden öyle birşeye hayatta izin vermeyeceğim

Iyide şimdide dersiniz nişanlınız desin o zaman biz daha önce birlikte olduk ben gördüm kan sıkıntı yok desin . Ne zihniyet yarappim ya

Madem aile için bu kadar önemli hangi cesaretle düğün öncesi ilişki yaşadınız?
Hani kan derdindesiniz, ya kanama olsaydı diye diyorum..

Dalga geçiyorsunuz sanırım.

Yaaa ne güzel kaç haftalık? Sağ salim doğar inşallah
Evet kesinlikle uzak tutmalısın. Dediğin gibi cinsellik konusunda ya çok rahat oluyorlar ya da çok korkuyorlar öyle konuşulunca. Çocuk çocuk gibi büyümeli. İnşallah korursun yavrunu bu tip konuşmalardan

Pardon da siz zaten adetleri aileri takandan ilişkiye girmişsinz esnek olmasaydı gitçekti zar zaten şuna neyin derdini yapıyorsunuz ilk başta daha düşünmemişsiniz ki

İnsallah canım saglıklı olması tek istediğim şuan daha 10 haftalık bizim ufaklık

Nette her okuduğunu ciddiye alma bence git bi jinekologa muayene den sonra sizi bilgilendirir. Nişanlıniz da sizi ailesi ile gözünüzumu korkutuyor galiba millet uzay çağına gidiyor bu ne cahillik

Benim bir arkadaşım bilememiş, gerdek gecesi şakalaşırken alnına sürmüş o kanı. 6,5 senelik evli, hala çıkmadı. Öylece duruyor alnında, öyle geziyor

Önerileriniz için çok tesekkur ederim
Canım sana sahte kızlık zarları var dene diye cevap verilmiş ama onlar işini görmez çünkü daha önce burada okuduğum kadarıyla onun içinden çıkan kırmızı boya sadece hatta bahseden kadın baya komik anlatmıştı eşimle birbirimize bakıp saatlerce güldük falan diye o fantazi için kullanılan bir ürün (ki ne fantazisi kızlık bozmanın nasıl bir fantazisi olabilir bilmiyorum artık) sorununa çözüm olmaz yani

Hayırlı olsun canım Aralık çocugu olacak bizimkiler ne yapıcam hiç bilmiyorum bizim burası kışın çok soguk oluyor
İyi işte canım soğuğa alışkın olur bizim minnoşlar.
Aralık anneleri topiğine gelsene canım

Benim bir arkadaşım bilememiş, gerdek gecesi şakalaşırken alnına sürmüş o kanı. 6,5 senelik evli, hala çıkmadı. Öylece duruyor alnında, öyle geziyor
Aaaa benim 2. Kocam da alnımıza sürdü uğur getirsin kazadan beladan korusun dedi.
Ama sabah hık hık dedi öldü gitti gariban...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…