BöğhYaa diyorum ya böyleler detaylı anlatıyor bide afedersin dedenin ne kadar boşaldıgına kadar söylüyor ben deli oluyorum ne demek ya kocamın özeli bu anlatılır mı şey diyo bide saatlerce üzerimde tepiniyor diye midem alt üst oluyor en son patladım kızdım işte babaanne böyle bir kadın ben görmedim böyle bir şey valla bizde gerçekten hasta olup olmadın mı diye sorulmaz bile kalmış ki böyle şeyler konuşmak
Önerileriniz için çok tesekkur ederimRica ederm.. Hata herkes içn vardr.. Herkes yapablir taklma sen oraya.. Ama sana tavsyem olacak.. Evlenrken aileyle de evlenyorsun.. Eşin seni bu konu ezdirirse hayatn boyunca ailesne karşı hep ezdirecektr.. Bugün seviyorsun yarn yorulacaksn sevgin yetersz kalacak.. Şmdiden önlemni al.. Ama akacak kan üzerne değil gerçekten evliliğin üzernde önlemni al..
Soruyorlardı ben kızdım bana sürekli bide regl oldun mu siz korunuyormusunuz falan diyorlardı e son baktım benim kızmam yeterli olmuyor eşime söyledim bana böyle şeyler sormasınlar diye o konuşmuş ondan sonra kapandı konu yoksa laftan da anlamıyorlardıBöğh
Nasıl insanlar yaa. İyiki tepkini vermişsin. Sonra sana da sorar yatak odası maceralarınızı
Nasılda rahat insanlar ya. Yüzleri kızarmadan rahatça soruyorlar konuşuyorlar böyle şeyleriSoruyorlardı ben kızdım bana sürekli bide regl oldun mu siz korunuyormusunuz falan diyorlardı e son baktım benim kızmam yeterli olmuyor eşime söyledim bana böyle şeyler sormasınlar diye o konuşmuş ondan sonra kapandı konu yoksa laftan da anlamıyorlardı
Konuşuyorlar ama bana sormuyorlar artık böyle muhabbetler ben varken açılınca da kalkıp başka odaya gidiyorum artıkNasılda rahat insanlar ya. Yüzleri kızarmadan rahatça soruyorlar konuşuyorlar böyle şeyleriiyiki eşin de tepkisini vermiş artık konuşmazlar
Allah sabır versin bacım. Çocuğun var mı bilmiyorum. Varsa yada inşallah olursa gözünün önünden ayırmayasın çocuğun yanında da konuşup psikolojisini bozarlar çocuğunKonuşuyorlar ama bana sormuyorlar artık böyle muhabbetler ben varken açılınca da kalkıp başka odaya gidiyorum artık
Hamileyim olursa zaten uzak tutucam çünkü öyle çocuk ayrımları da hiç yok görümcemin oglu var 14 yaşında falan o yanında olsa bile konuşurlar anlamaz o daha küçük diyorlar ama o öyle mi şimdi çocuklar herşeyi erkenden ögreniyor ki böyle şeylere maruz kalan çocuklar ya cinsellikten nefret ederek yada çok cinsellige düşkün olarak yetişiyor bu yüzden öyle birşeye hayatta izin vermeyeceğimAllah sabır versin bacım. Çocuğun var mı bilmiyorum. Varsa yada inşallah olursa gözünün önünden ayırmayasın çocuğun yanında da konuşup psikolojisini bozarlar çocuğun
Iyide şimdide dersiniz nişanlınız desin o zaman biz daha önce birlikte olduk ben gördüm kan sıkıntı yok desin . Ne zihniyet yarappim yaBebegim kan gelseydi benim icin belki daha iyi olucakti biz bir hata ettik sonuclarina katlanicaz derdik ama kan gelmemesi ardinda bir kaos getiriyor bir suru olay yasanicak ve ben bunlari yasamak istemiyorum yaptigim sey icinde asla pisman olmadim olmamda sevdigim adam çünki bu kaosu yasamamak icin anlasilmaz bir sekilde bu olayin uzerini nasil kapatiriz nasil bir care yontem buluruz diye yazdim burayada
Yaaa ne güzel kaç haftalık?Hamileyim olursa zaten uzak tutucam çünkü öyle çocuk ayrımları da hiç yok görümcemin oglu var 14 yaşında falan o yanında olsa bile konuşurlar anlamaz o daha küçük diyorlar ama o öyle mi şimdi çocuklar herşeyi erkenden ögreniyor ki böyle şeylere maruz kalan çocuklar ya cinsellikten nefret ederek yada çok cinsellige düşkün olarak yetişiyor bu yüzden öyle birşeye hayatta izin vermeyeceğim
Pardon da siz zaten adetleri aileri takandan ilişkiye girmişsinz esnek olmasaydı gitçekti zar zaten şuna neyin derdini yapıyorsunuz ilk başta daha düşünmemişsiniz kiMerhaba arkadaşlar ben nişanlımla iliskiye girdim ancak kanama olmadı bu yüzden nişanlımla birlikte jinekoloğa gittik ve kızlık zarimin esnek olduğunu sadece doğumda yırtılabilecegini söyledi nisanlim anlayisli biri ancak ailesi öyle değil çağın birazz gerisinde kalmışlar benim ailemde öyle ve hiç anlayışlı insanlar değiller evliliğimde sorun yasamak istemediğim için ailesi tarafından esime baskı yapılmasını istemediğim için o gece bu kızlık zarının yırtılması ve o kanı görmeleri müthiş derecede önemli maddi durum pek yok diktirme yapamıyoruz lütfen fikirlerinize çok ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz düğünüm ağustosta
İnsallah canım saglıklı olması tek istediğim şuan daha 10 haftalık bizim ufaklıkYaaa ne güzel kaç haftalık?Sağ salim doğar inşallah
Evet kesinlikle uzak tutmalısın. Dediğin gibi cinsellik konusunda ya çok rahat oluyorlar ya da çok korkuyorlar öyle konuşulunca. Çocuk çocuk gibi büyümeli. İnşallah korursun yavrunu bu tip konuşmalardan
O da bisey mi ben bim poşetinde saklıyorumbenim sandığım da yok tüh tam bir loser’ım
Nette her okuduğunu ciddiye alma bence git bi jinekologa muayene den sonra sizi bilgilendirir. Nişanlıniz da sizi ailesi ile gözünüzumu korkutuyor galiba millet uzay çağına gidiyor bu ne cahillikÇok fazla bilmiyorum yanlis bilgi vermek istemem ama nette bu konu hakkinda bilgi ararken gordum yaziyi bir doktorun yazısıydı hmenlerde esnek olan turde iki tur daha varmis birinci tur birazdaha kapali ikinci tur birazdaha acik bir penis rahatliklla girip cikabilir ikinci tur vajinanin kendi dokusundan alip lazer ile yapilabiliyormus
Ayni olur mu hiç? Bu kutsal bir kan.
Ve evet lekesi de çıkmıyor.
Hatta o parçayı kesip, kaynayan bir tutam kurbağa bacağı, bir tutam meyan kökü ve bir tutam okseotunun olduğu kazana atarsan ölümsüzlük veriyor diye duydum.
Öyle kutsal bir kan
Canım sana sahte kızlık zarları var dene diye cevap verilmiş ama onlar işini görmez çünkü daha önce burada okuduğum kadarıyla onun içinden çıkan kırmızı boya sadece hatta bahseden kadın baya komik anlatmıştı eşimle birbirimize bakıp saatlerce güldük falan diye o fantazi için kullanılan bir ürün (ki ne fantazisi kızlık bozmanın nasıl bir fantazisi olabilir bilmiyorum artık) sorununa çözüm olmaz yaniÖnerileriniz için çok tesekkur ederim
Aa aynıyızİnsallah canım saglıklı olması tek istediğim şuan daha 10 haftalık bizim ufaklık
Hayırlı olsun canım Aralık çocugu olacak bizimkiler ne yapıcam hiç bilmiyorum bizim burası kışın çok soguk oluyorAa aynıyızinşallah sağlıkla gelsinler
İyi işte canım soğuğa alışkın olur bizim minnoşlar.Hayırlı olsun canım Aralık çocugu olacak bizimkiler ne yapıcam hiç bilmiyorum bizim burası kışın çok soguk oluyor
Aaaa benim 2. Kocam da alnımıza sürdü uğur getirsin kazadan beladan korusun dedi.Benim bir arkadaşım bilememiş, gerdek gecesi şakalaşırken alnına sürmüş o kanı. 6,5 senelik evli, hala çıkmadı. Öylece duruyor alnında, öyle geziyor