Esnek Kızlık Zarı Korkusu

Merhaba, benim yıllardır kafama takılan bir şey var. Kızlık zarımın esnek olmasından ve evlendiğimde ilk birleşmede kanama olmamasından korkuyorum. Kimseyle ilişki yaşamadım ama çok çok çok özür dileyerek yazıyorum benim işaret parmağımın gireceği kadar ufak bir delik var parmağımla kontrol ettim işaret parmağım sığıyor hissediyorum ama mesela iki parmak kadarlık yok. Lütfen kusuruma bakmayın çok kafama takılmasa asla diyemezdim. Ben korkuyorum ya esnekse ve evlendiğimde sıkıntı yaşarsam diye. Sizce bu durum normal mi? Yoksa kızlık zarımda bir problem olabilir mi?
Evet canim bilgi vereyim hemen sana benim kizlik zarim cok cok cok esnekti 1 yila yakin kanama olmadi ta ki bir gun rahmim asagi indi sandim ondan sonraki birlesmemizde geldi ama o kadar kan geldi ki sasirdim
Kan gelmemesinden neden korkuyorsunuz ki? Kan gelmemesi de gelmesi kadar normal ve bunu evleneceğiniz kişinin de biliyor olması lazım. Niye kan gelmedi diye sorun çıkaracak adamla evlenmeyin.
Ah ah benim kuzenimin eski nisanlisina ne demeli ilk geceden sonra 1 hafta adet olacaksin demis kuzenime
Tabi kuz3nim bunu bana dediginde evliydim ve benim basima boyle birsey gelmedi kime sorsam yok oyle birsey dediler
Erkeklerin cogu cahil benim esim de garipsemedi cunku ilk birliktelikten sonra kadin oluyyorsun nenem rahmetli derdi ki yiyen belli olur yuzune ilk birlikteliginin yansimasi olur der ben esimle birlikte olduktan sonra esim kan gelmemesine ragmen hic birsey demedi cunku ilkim o ve sonum da insAllah
Birlikte olurken anlasiliyor

İşte ya anlayışlı olmazsa diye korkuyorum biliyorsunuz ülkemizdeki ataerkil kafayı :olamaz:

O zaman öyle bir adamla da bir zahmet evlenmeyin.Karşınızdaki insanın zihniyeti bu olacak,siz de öyle biriyle evlilik düşüneceksiniz öyle mi ?
Hani ataerkil zihniyet diyorsunuz ya,böyle insanlara şans vererek o zihniyeti siz de sürdürüyorsunuz.

Kurcalamayın öyle her yeri .

Olduğundan eminsen zarın korkacağın bisey yok kendi kendinize vesveselenmeyin nereden geliyor aklınıza böyle , ya öyleyse ya böyleyse diye..

Merhaba canım öncelikle muane olmadsn bunu kesin olarak bilemezssin asla ama asla parmak sokma gibi birşeye kalkışma zedeler hatta yirtabilirsin ben şiddetli düşme sonucunda korktuğum için gittim öğrendim ve esnek dediler yani belki kanar belki kanamaz dedi doktor ayrıca ilk gece kan gelmedi esnek zara sahipsin tut kolundan eşini götür doktora muanede belli oluyor bu esnek zar sadece doğum da patlıyor kendi kafani rahatlatmak için Muane olmanı tavsiye ederim diyelim ki esnek buna güvenip sakın birliktelik yaşama çünkü kesinlikle kanaması olmaz değil belki olmaz diyor doktorlar ama senin psikolojin daha önemli özel bir klinikten randevu alıp muane olmanı tavsiye ederim 🙂

ne yobazsınız ya. Benim ki esnekti ve kan gelmedi . İyi ki de gelmedi hiç çekemezdim o anın heyecanı ile kanama çekmek.

Bende de kanama olmadi. Esnek miydi yoksa zar mı yoktu hic bilmiyorum. O kadar dert edecek şeyler değil ispat etmek zorunda değilsiniz

Merhaba, benim yıllardır kafama takılan bir şey var. Kızlık zarımın esnek olmasından ve evlendiğimde ilk birleşmede kanama olmamasından korkuyorum. Kimseyle ilişki yaşamadım ama çok çok çok özür dileyerek yazıyorum benim işaret parmağımın gireceği kadar ufak bir delik var parmağımla kontrol ettim işaret parmağım sığıyor hissediyorum ama mesela iki parmak kadarlık yok. Lütfen kusuruma bakmayın çok kafama takılmasa asla diyemezdim. Ben korkuyorum ya esnekse ve evlendiğimde sıkıntı yaşarsam diye. Sizce bu durum normal mi? Yoksa kızlık zarımda bir problem olabilir mi?
Asıl esnekse sıkıntı yaşamazsınız, ilişki daha rahat olur. Kan zar yırtılınca değil, ilk defa genişleyen vajinadaki oluşan yırtılmalar sebebiyle gelir, ilk ilişkiye rahat ve hazırlanmış şekilde girerseniz kan gelmeyebilir. Merak etmeyin, eğer ilişkiye girmediyseniz dardır, ve eşiniz normal zeka düzeyinde ise bunu anlar.

X