Merhaba arkadaşlar kendimde aylarca buralarda bu tür başlıklarda ve araştırma yaptığım için bu konuda ne yaşarsam yaşayayım herşeyi olduğu gibi yazacağım konusunda kendime söz vermiştim 4 yıl süren evlilikle sonuçlanmasını beklediğim bi ilişkim oldu cahillik ya birliktede olduk aşk insanı tam anlamıyla aptallaştırıyor ki ben düpedüz gerizekalıydım aradan günler geçti tam birbirimize ailelerimizi tanıştıralım dedikten iki gün sonra bi gece ansızın beni arayıp özür dilerim seni çok seviyorum ama seninle evlenemem ben zaten evliyim dedi o gece ile ilgili hiç bir şey hatırlamıyorum kendime geldiğim de bileğim sarılıydı sinir krizi geçirip bileğime bıçakla iki çizik atmışım hala izleri var
aradan tam 2 yıl geçti hayatımda hiç bişey eskisi gibi olmadı bir daha kimseye güvenemeyecek olmam bi yana onunla yaşadığım şeylerin pişmanlıkları yakamı bırakmadı bende buralara kadar geldim kızlık zarı ameliyatı olacaktım kararlıydım uzun araştırmalarım sonucu 2 yada 3 doktorun adını duydum bunlardan birisi İstanbul birisi Adana diğeri ise ankaradaydı tercihimi Adana’dan yana kullandım dün bu operasyonu yaptırdım
İlk doktorun muayenesine gittiğimde zile basamayacağımı farkettim ellerim dizlerim tutmuyordu sonra asistanı açtı kapıyı içeri girdim sırada bekleyen hastalar vardı kimsenin yüzüne bile bakamadım sanki alnımda ışıklı bi tabela vardı ve herkes oradan okuyordu ne için geldiğimi işlemden önce beni doktorun yanına aldılar ona kafamda ki bütün soru işaretlerini anlattım gözlerim dolu dolu olarak oda mı acaba beni yargılar o bakışları görür müyüm yüzünde diyede korkmadım değil ama hiç öyle bi izlenim vermedi aksine bana şefkat ile yaklaştı önce sakin olmam gerektiğini bu süreçte yanımda olduğunu ihtimalleri şöyle olursa böyle böyle olursa şöyle yaparız diye de ekledi operasyon sonrasında ne hissedeceğimi ne yapmam yada yapmamam gerektiğini defalarca anlattı operasyon sırasında ise esprileri ile beni daha da rahatlattı kullanmam gereken ilaçlar olduğunu söylediğinde ise aklıma gelen tek şey operasyon sonrası nasıl eczaneye gideceğim oldu sekreteri ablaya yakınlarda eczane var mı dedim çok yakın değil ama var evet eğer istersen ilaçlarını buraya da getirebiliriz dedi ve ilaçlarım oraya kadar getirttiler öylece bunca yıl yaşadığım bütün ağırlık travma ve yüklerimi o masada bırakıp geldim bugün ilk günüm biraz ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil bütün siz kardeşlerim için dua ediyorum rabbim kimseye pişmanlık yaşatmasın bu arada reklam yapmıyorum bu yüzden doktor ismi vermek istemiyorum şimdilik