- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #19.301
4 şişe serum aldım operasyon sonrası
ah be canım çok çok geçmiş olsun4 şişe serum aldım operasyon sonrasıhaftaya kadar tartılmıyorum ödem yaptım...
corona sonunda bize de girdi...
Sağol canım. Gidecek inşallahah be canım çok çok geçmiş olsun
kesinlikle katılıyorum riske girdik Allah sonumuzu hayır eylesinBir de kızlar sıkı diyet yapmayın bugünlerde. Bağışıklık sistemini dinç tutmak lazım
BİRAZ DAHA DETAYLI anlatırmısın canım??Pazartesi diyete geri dönüyorum. Evden çalışmaya başladık koronadan. Evde daha rahat diyet yapıyorum işteykenn olmuyor pek. Çok sıkı diyet yapmayın, limon tüketin, C vitamini candır.
hem bel bölgesi incelmesi hem de C vitamini için pazartesi günü 15 günlük aç karnına maydanoz limon be yeşil elma suyu yapacağım.
mideniz kötü değilse gelin beraber başlayalım ☺
biz daha eve başlayamadık ama asgari düzeyde kalıcaz yakında inşallah bizde arada evde olucazPazartesi diyete geri dönüyorum. Evden çalışmaya başladık koronadan. Evde daha rahat diyet yapıyorum işteykenn olmuyor pek. Çok sıkı diyet yapmayın, limon tüketin, C vitamini candır.
hem bel bölgesi incelmesi hem de C vitamini için pazartesi günü 15 günlük aç karnına maydanoz limon be yeşil elma suyu yapacağım.
mideniz kötü değilse gelin beraber başlayalım ☺
BİRAZ DAHA DETAYLI anlatırmısın canım??
Tamam canım çok sagolçeyrek yeşil ekşi elma
1 bağ maydanozun dörtte 1i
Çeyrek limon suy1 bardak su
2 hagta boyunca bunları blendırdan geçirip içiyoru. Başlamadna belini ölç, bir de 2 hafta sonra ölç. Minimum 1 cm incelmeTabi dikkatyemek kazım :)
çok tebrik ederim siziselam kızlar benide aranıza alırmısınız ?
ben 25 yaşında 2 çocuk annesi daha önce ikinci hamileliğimden sonra 82 kilo ile başbaşa kaldım 66 kiloya kadar düştüm kişın kendimi biraz hatta baya baya saldım ve şu anda tam 72 kiloyum
ama hırslıyım azimliyim daha öncede verdim yine veiri
Bende bendeeee...Delirella canım slm yeniden başlıyorum istersen sende gel beraber devam edelim ne dersin??
tamam canım o zaman ben başlayım sende haftaya katılırsın inşBende bendeeee...ama ben şuan tatildeyim annemlerin yanında haftaya eve donucem o zaman basliyacagim
Bende konunun tekrar canlanmasına sevindim burası çok kalabalık olmadığı için hem yazılanları rahat takip edebiliyorum hemde böyle bir işin içinde bir arkadaşla beraber olmak beni cok rahatlatıyor.Blue0Pink BU ARAda yeniden geldiğin için teşekkür ederim canımm seni gördüğüme sevindimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?