- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.866
- 83
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #19.001
Kat kat tat sinamasini yaşıyorum resmen .. çocukluk cikolatam çok severim eşim gitmiş kocaman 1 paket almışcanlar nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor iyimisiniz??
günde 1 ye bişey olmaz hangisi hobyy mi??Kat kat tat sinamasini yaşıyorum resmen .. çocukluk cikolatam çok severim eşim gitmiş kocaman 1 paket almışAllah'ımmmmm sabirrrrr diyorum ama yinede her gün 1 tane yiyorum çok zor dayanmak cokk
Yok ya şu Ülker'in kat kat tat ı var ya o işte..günde 1 ye bişey olmaz hangisi hobyy mi??
69 da kaldım, hızlı yaşadı kilo vermem, erken durdu
Paul Walker sözü gibi desene... Bende aslında ilk 59.4 u görmüştüm, aniden fazla verince simardim sanırım yedim biraz şimdi 400gr fark atmış.. iyi yönden bakiyim belkide sisliktir69 da kaldım, hızlı yaşadı kilo vermem, erken durdu
Hay Allahım ya, aynen öylePaul Walker sözü gibi desene... Bende aslında ilk 59.4 u görmüştüm, aniden fazla verince simardim sanırım yedim biraz şimdi 400gr fark atmış.. iyi yönden bakiyim belkide sisliktir
Silkin kendine gel canım naapıyorum ben de hemen ayağa kalk...Ben cuma yazamadım kızlar kusura bakmayın.
63.1, vermek yerine almışım bileama hiç motivasyonum yok dikkat edemiyorum neden böyle oldu
Yav ne günlere kaldı grubumuz,ben mi en çok verdim birkaç yüz gramla? ben de çok veremedim ki
Ben haftaya yaşamayabilirim, 28 ekim pazartesi olsun benim takvimim. Kilo almazsam sevineceğimarkadaşlar tekrar azimle giriştim
inşallah 21 Ekime bomba gibi geliyorum
çok iddalıyım 1. olabilirim
Tebrik edersiniz artık beni....
tamam canım sen 31inde bildirirsin artık sorun değil bu hafta izinli ol daBen haftaya yaşamayabilirim, 28 ekim pazartesi olsun benim takvimim. Kilo almazsam sevineceğim
senden birincilik bekliyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?