- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #18.701
evet inş hep beraber canlanalım yeni görev yerime başladım ondan bakamadım yazılanlara bundan sonra tamgaz girelimoleyyy çok sevindim haydi BismillahhhhhSelam kızlar buralar canlandi mi biraz.Bari su Ramazan'a iddialı girelim .Hedef belirleyip liste yapalım .Ne dersiniz.Ben su anda 67.9 sabah tartildim.Ramazani kısmet olursa 64 ile yolcu etmek istiyorum.Tabi tek olmuyor bu işler .Ne kadar çok yarışmacı o kadar hırs ve motivasyon
o zamanhep beraberbaşlayalımResimleri görünce direk deneyesim geldi. :)
Aynen çok iyi olur .Benim şu anda kilom 66.8 boyum 1.50 kısa boyluyum .İlk hedefim 64 ama Ağustos ayına kadar .59 olmak istiyorum.Biraz kilolarim yavaş gidiyor.Sanirim yerleşmiş kilolar ondan yavaş gidiyor.Ama iftardan iftara yiyorum.Ekmek tatlı hamur bunlardan uzagim.Birde iftar öncesi 40 dakika yürüyüş birazda eliptik bisiklet yapıyorum.İnsallah hepimiz hedeflerimize ulasiriz.o zamanhep beraberbaşlayalım
bana bilgileriniz yazın boyunuz kilonuz ve hedef kilonuzu
tabloya ekleyeyim motive olsun
evet canım yerleşince yavaş gidiyor ama yılmak yokAynen çok iyi olur .Benim şu anda kilom 66.8 boyum 1.50 kısa boyluyum .İlk hedefim 64 ama Ağustos ayına kadar .59 olmak istiyorum.Biraz kilolarim yavaş gidiyor.Sanirim yerleşmiş kilolar ondan yavaş gidiyor.Ama iftardan iftara yiyorum.Ekmek tatlı hamur bunlardan uzagim.Birde iftar öncesi 40 dakika yürüyüş birazda eliptik bisiklet yapıyorum.İnsallah hepimiz hedeflerimize ulasiriz.
sizde gelin birlikte başlayalım ....Resimleri görünce direk deneyesim geldi. :)
Ellerine sağlık .Canlanicak artık buralar iyi kilolar vericez .Sudem_mmm canım sen varmışsın zaten tabloda güncelledim bilgin olsun ilk bildirimimiz haftaya cuma ok miiftar vaktinden hemen önce tartılıp bildirelim ok
sevindim beğendiğine o zaman hedefini 55 olarak değiştiriyorum canımCanım liste güzel olmuş eline sağlık.Benim hedefim 55 ama ilk hedefim 64 şimdilik onada yaklaştım sayılır.
ÇOK NORMAL EVET iftarda çok yenmiyor ama iyide oluyor o sayede inceliriz inş.İftarda çok az yiyebildim.Yarim kase çorba ,3 kaşık kıymalı makarna,çok az salata .Daha yiyemedim canım istemiyor.Sabahtan beri aç kalınca normal sanırım.
Canım hos geldın bu aradaCanım liste güzel olmuş eline sağlık.Benim hedefim 55 ama ilk hedefim 64 şimdilik onada yaklaştım sayılır.
Ya kızlarbben nefsimi tutamıyorum doyup hala yiyorum napcam bilmiyorumÇOK NORMAL EVET iftarda çok yenmiyor ama iyide oluyor o sayede inceliriz inş.
OLSUN CANIM KOLAY GELSİN BANA BOYUNU KİLONU DA YAZARSAN TABLOMUZA EKLERİM CANIM SENİDESlm kızlar kusura bakmayın izne ayrıldım ve evde bıraz tadilat yapıyorum. Giremedim. Evet her cuma tartılalım. Ramazanda tek hedefim 4 kilo vermek. Eylem sen masallah cok zayıfsın 65 olsam ben yeter
AYNEN YAA bu nasıl iştir anlayamadım kendimiz nasıl durdursak acaba????Ya kızlarbben nefsimi tutamıyorum doyup hala yiyorum napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?