Esnek Diyet Arkadaşlığı

tatlım sen başladın galiba mesajı yeni gördüm, ok başlayalım yarın tartılır yazarım sana
birbirimizi burdan kontrol edelim
CANIM GÜNAYDIN DÜN YAZAMADIM TARTILDIM VE DURUM FENA 76,500 gram, ama başladım dün itibariyle inşallah böyle gidir haftaya sporada başlarım

CANIM GÜNAYDIN DÜN YAZAMADIM TARTILDIM VE DURUM FENA 76,500 gram, ama başladım dün itibariyle inşallah böyle gidir haftaya sporada başlarım
canım ramazana giriyoruz yakında oruç tutuyorsan göre devam edelim olur mu?
bırakmayalım yani akşamları az az yiyelim sahurdada normal inş

canım ramazana giriyoruz yakında oruç tutuyorsan göre devam edelim olur mu?
bırakmayalım yani akşamları az az yiyelim sahurdada normal inş
canım evet tutuyorum Allah kabul ederse evet akşamları az yiyelim devam edelim en azıdan ramazan bitimine kadar 4 kilo veririz sen kaç kilosun bu arada

bide bu arada sen neler yapıyorsun diyet anlamında?
canım ben razaman itibariyle tam olarak diyet yaparım ama artık çok dikkat ediyorum 5 saat olmadan ağzıma bir lokma bile almıyorum leptinim bozulmasın diye, senin verdiğin karışımı içemem canım ben içecek konusunda çok sıkıntılıyım miğdem çok kötü oluyor tatlım ben ramazana kadar bi nevi karatay yapacağım ama ramazandan itibaren proteğin yiyeceğim şimdilik böyle düşünüyorum

Selam kızlar buralar canlandi mi biraz.Bari su Ramazan'a iddialı girelim .Hedef belirleyip liste yapalım .Ne dersiniz.Ben su anda 67.9 sabah tartildim.Ramazani kısmet olursa 64 ile yolcu etmek istiyorum.Tabi tek olmuyor bu işler .Ne kadar çok yarışmacı o kadar hırs ve motivasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…