- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #18.681
Aminnnaaa süperrr çok güzel hayırlı uğurlu olsun inş ne kadarlık??
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş canımmAminnn
8 nci haftaya girdik ❤
Aminnn aminnnnRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş canımm
tatlım sen başladın galiba mesajı yeni gördüm, ok başlayalım yarın tartılır yazarım sanatabiiki olur hemde çok güzel olur pazartesiden itibaren tam gaz başlayalım mı???
HİÇDE BAŞLADIM SAYILMAZ YAAtatlım sen başladın galiba mesajı yeni gördüm, ok başlayalım yarın tartılır yazarım sana
birbirimizi burdan kontrol edelim
Eylem bende senin gibiyim canım 72 kilolara düşmüştüm ama şimdi korkudan tartılamıyorum bile sadece bayrama kadar kilo verelim bariHİÇDE BAŞLADIM SAYILMAZ YAA
fena boşlardayımmmm
CANIM GÜNAYDIN DÜN YAZAMADIM TARTILDIM VE DURUM FENA 76,500 gram, ama başladım dün itibariyle inşallah böyle gidir haftaya sporada başlarımtatlım sen başladın galiba mesajı yeni gördüm, ok başlayalım yarın tartılır yazarım sana
birbirimizi burdan kontrol edelim
canım ramazana giriyoruz yakında oruç tutuyorsan göre devam edelim olur mu?CANIM GÜNAYDIN DÜN YAZAMADIM TARTILDIM VE DURUM FENA 76,500 gram, ama başladım dün itibariyle inşallah böyle gidir haftaya sporada başlarım
canım evet tutuyorum Allah kabul ederse evet akşamları az yiyelim devam edelim en azıdan ramazan bitimine kadar 4 kilo veririz sen kaç kilosun bu aradacanım ramazana giriyoruz yakında oruç tutuyorsan göre devam edelim olur mu?
bırakmayalım yani akşamları az az yiyelim sahurdada normal inş
bide bu arada sen neler yapıyorsun diyet anlamında?CANIM GÜNAYDIN DÜN YAZAMADIM TARTILDIM VE DURUM FENA 76,500 gram, ama başladım dün itibariyle inşallah böyle gidir haftaya sporada başlarım
canım ben razaman itibariyle tam olarak diyet yaparım ama artık çok dikkat ediyorum 5 saat olmadan ağzıma bir lokma bile almıyorum leptinim bozulmasın diye, senin verdiğin karışımı içemem canım ben içecek konusunda çok sıkıntılıyım miğdem çok kötü oluyor tatlım ben ramazana kadar bi nevi karatay yapacağım ama ramazandan itibaren proteğin yiyeceğim şimdilik böyle düşünüyorumbide bu arada sen neler yapıyorsun diyet anlamında?
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMyoğurtda kırmızı biber karıştırabiliriz, ama razamanla birlikte biraz harekette yapalım , hangi bölgenden rahatsız isen
canım benimde karın var felaket, basenler için yürüyüş yap yada duvara dayan ve bacaklarını hareket ettir çok çabuk eritiyo popoyu ve bacakları , kaç kilosun sen bu aradaÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
göbek ve basenlerimmm beni mahvettiiii
sağolasın yaa 58 kiloyum çok aldım 55-56 lardaydımcanım benimde karın var felaket, basenler için yürüyüş yap yada duvara dayan ve bacaklarını hareket ettir çok çabuk eritiyo popoyu ve bacakları , kaç kilosun sen bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?