Esnek Diyet Arkadaşlığı

Herkese günaydın cayim bugün kargo getirir inşallah daha içmedim .Reglime daha üç gün var ve ben bu sabah tartıda 69.7 gördüm .Çok sevindim .Devam ediyorum hala yediklerimede dikkat akşam 5 ten sonra kesinlikle yemek yemiyorum .Çok güzel gidiyor su anda

Bende araniza katilmak istiyorum ne yapmam lazim. Diyet listesi ortak mi oluyor. Bilgi verirseniz cok sevinirim
Merhaba hoşgeldin .Ben diyet yapmıyorum.Sadece ekmek hamur tatlı makarna pilav abur cubur bunlardan uzağım.Birde 5 ten sonra yemiyorum haftanın 5 günü en 40 dakika yürüyüş yapıyorum.

Çok beklediğim matematik çayı matcha tozu artık neyse kargoda aldım sıcak su kaynattim ben bir tatlı kaşığı koydum fazlasına bir çay kaşığı olucakmis limon sıktım ve içtim bakalım bir hafta sonra ne olucak bende merak ediyorum.Sabah akşam tozu ile beraber icicem .Su anda 69.7 kilodayim .Reglime üç gün var belki ödemelerimi falan da atar.Artik gelişmeleri söylerim size

Bende araniza katilmak istiyorum ne yapmam lazim. Diyet listesi ortak mi oluyor. Bilgi verirseniz cok sevinirim
yok hayır canım esneğiz biz herkes kendi takılıyor
sadece haftada bir cuma günleri bildirim yapılıyor o kadar
o bildirim yapılmazsa tablodan silip çıkartmak zorunda kalıyorum
başka herhangi bir kuralımız yok

hadi inş. canım

ah o 5 ten sonra yememeyi bir becerebilsem....
Ben yemiyorum çok rahatım zaten günlük yediğim en fazla 1100 kalori .Bu sabah iki dilim buğday ekmeği ile kahvaltımı yaptım az öncede çeyrek ekmek tavuk döner iki kase yağsız mercimek çorbası içtim .Bugünü kapattım .

Peki birbirimizi motive etsek daha iyi olmaz mi. Ornegin ben 2 gun diyet yapiyorum sonra yine birakiyorum istikrarli olamiyorum

Peki birbirimizi motive etsek daha iyi olmaz mi. Ornegin ben 2 gun diyet yapiyorum sonra yine birakiyorum istikrarli olamiyorum
Valla ben hergun Ken kendimi motive ediyorum konusuyorum kendimle bu iş olucak hadi gayret sakin yeme bak üzülürsün yaz gelicek insanlar aaaaa ne kadar zatiflamissin diyecek en önemlisi bebek düşünüyoruz zayıflamam gerek yani böyle diyorum kendime .Birde istersen bak akşam yemeğini bırakabilirsiniz çok işe yarıyor .Aç kalmiyorsun kahvaltı normal yapabilirsin öğlende yiyebilirsin tatlı hamur uzak dur çok güzel kilo veriyorsun .Ben mesala 73 kilo ile başladım .Su anda 69.7 gördüm sabah üstelik reglime üç gün var.

akşam yemeğini tamamenmi bırakıyorsun hiç mi birşey yemiyorsun ????

tabii aslında çok güzel olur ama sürekli öğün öğün yazmaya benim vaktim yok çalışıyorum ama sizler yazarsanız en azından bizde takip ederiz yanlışlar olursa söyleriz öylede çok güzel olur

canım .. selamlar.. ben unuttum burayı.. birde hala kendimi motive edemedim.. diyet için.Özür dilerim. Cumartesi tartılmıştım..54,7 gelmiştim.. umarım dahada almamışımdır.. Şu ara almasam bile yeterli bana.. hayırlısı..
Hayırlı Cumalar bu arada.

olsun canım canın sağolsun önemli değil
pazartesi başlayalımmı girebilcenmi diyet moduna?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…