- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 33
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #18.481
nasilsinn.ne var ne yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa canım tabiiki hatırladımeylemsevcan mrb beni hatirladin mi
iyilik çok şükür heşey yolundanasilsinn.ne var ne yok
evrt dogum yaptim 6 aylik oldu erkek bebekaa canım tabiiki hatırladım
nasılsın??? nasıl gidiyo hayat en son hamile kalarak ayrılmıştın heralde dimi yanlış mı hatırlıyorum?
valla bende simdi yeni basladimm bakalimm dua et bende dusunuyorumokumayiiyilik çok şükür heşey yolunda
okul okuyorum
o yüzden diyet falanla ilgilenemedim bu sene inş seneye sıkı gircem hayırlısı
Maşallahhh canımm büyümüş bileeevrt dogum yaptim 6 aylik oldu erkek bebek
oku canım oku hiç durmavalla bende simdi yeni basladimm bakalimm dua et bende dusunuyorumokumayi
ya evet ben evdeydim biliyorsun ve ben evde kaltikca köreldim ve boyle olsun istemoyorummoku canım oku hiç durma
yaşın şartların hiç bişeyin önemi yok oku ne okursan oku ama OKU
sen gayret et Allah nasip eder inşallah
olmasın zaten canım uğraş biraz bir adım at gerisi gelir inş.ya evet ben evdeydim biliyorsun ve ben evde kaltikca köreldim ve boyle olsun istemoyorumm
valla takdire sayansinolmasın zaten canım uğraş biraz bir adım at gerisi gelir inş.
bak ben 2 çocuk hemde çalışıyorum
ona rağmen okuyorum
sağolasın canım çok teşekkür ederim...darısı başına inşallahvalla takdire sayansin
EVET yeniden başlamak istiyorum artık ama şimdilik eşlik edecek kimse yok gibi görünüyor[QUOTibi görE="giustizia_, post: 57011507, member: 894747"]Merhabaeylemsevcan bi ara tatildeyiz demiştiniz
Başladıysanız beni de yazar mısınız
TamamEVET yeniden başlamak istiyorum artık ama şimdilik eşlik edecek kimse yok gibi görünüyor
eşlik ederseniz ben hemen başlarım![]()
ok hemen ekliyorum tablomuza yeniden hoşgeldinizzz[/QUOTE]Tamam
1.62 boyum
Bu sabah Kİ kilom 61.8
Yaşım 32