- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TebriklerrrCanım Ramazanım oldum 56.9 ola laaaaaa sonunda çok şükürrrrrrrrrrrrr
siz halen tebrik etmeyin beni...![]()
oootebrikler canım maşallahhRamazan sonrası görüşelim demiştin ya ben o yüzden girmiyordum bende 82.7 yi gördüm çok şükür
bundan sonrada yaz tatili ama ben genede dikkati elden bırakmıcamRamazan sonrası görüşelim demiştin ya ben o yüzden girmiyordum bende 82.7 yi gördüm çok şükür
Tebriklerrrrrrrrrrrrcanım selam.. bende dün tartıldım.. güncel kilom 53,00:>)
boşverrrr şimdi düşmüşüz ya önemli olan obakalım bayram sabahı kaç olacağaz:??
Evet canım .. bu sene daha az verdim.. ama tatlı falan yiyiorum gene akşamları.. yemesem dahada giderdi.. ama bu iyi bana.. keşke hep bu kiloda kalsam yeter:)Tebriklerrrrrrrrrrrr
süpersinnn
maşallahh Ramazanı şerif yaramış gene herkes kilo vermiş ne güzellll
umarım almadan atlatırım canım..sağolasın.Maşallah sende vermişsin. devamı gelir inş>)boşverrrr şimdi düşmüşüz ya önemli olan o
bundan sonra hepp dikkat edcez inş
yaz boyu almadan atlatırsak o bize yeticek kışında yine vermeye başlıcaz inş...
bence en iyi çozum 5:2 oruç diyetiGeçen yıl 70 kilodan 60 a indim bu kış yine aldım kilo 65. bişiler yapmak sürekli kilomda oynama istemiyorum. şöyle her daim uygulayabileceğim vazgeçmeyeceğim bişiler olmalı
EVET malesef ara ara yazarız gene ama randımanlı bir program uylayamayız malum izinler falan tatiller ancak eylülde düzeliriz...Merhabalar
Eylül’e kadar tatil mi bu topik?
TeşeklrğlerEVET malesef ara ara yazarız gene ama randımanlı bir program uylayamayız malum izinler falan tatiller ancak eylülde düzeliriz...