- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #18.201
Nisanın ilk haftası derken canım anlamadım?Kilom:71.8 benim ölçümüm Nisa’nın ilk haftası bu arada
Canım kusura bakmaaa kilom 61
rica ederim canım unuttun heralde diye düşündüm hatırlatayım dedimCanım kusura bakmaaa kilom 61
Aynen hatta aldım 500 gr sonra verdim. Alerji ilacı içince böyle oluyoryaSeymasevde bu arada kilon aynı değil mi? değişmemiş yani boşladınmı bu aralar canım?
hay Allah ok anladım canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsunAynen hatta aldım 500 gr sonra verdim. Alerji ilacı içince böyle oluyorya
Amin çok sağol canım. Oruca başladım 1 hafta tutayım kazalarım var. İnş faydasınıda görürümhay Allah ok anladım canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun
aa ok Allah kabul etsinn ne güzel etmişşsinn bizlerede dua ediver canımmAmin çok sağol canım. Oruca başladım 1 hafta tutayım kazalarım var. İnş faydasınıda görürüm
İnş canımaa ok Allah kabul etsinn ne güzel etmişşsinn bizlerede dua ediver canımm
Canim kilolar oldugu yerde vallahi enson tartildigimda 79.5 dim on gundur dis ağrısıyla cebellesiyorum diyet falan boşladım insallah almam bikac güne inş devam edeceğim
Benim sporda alınıyor yağ kas ve kilo ölçüm onu söğledimNisanın ilk haftası derken canım anlamadım?
Canım bu sabah 66.4 geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?