- 30 Mart 2017
- 1.553
- 2.812
- 133
- 29
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #18.181
Bravo canım en güzeli buuuTatlı isteğimin önüne geçemedim ve malesef çikolata yedim (akşam üstü birde) yarın sporu günlük rütinin iki katı yapıcam ceza
sağolasın canım bugün iyiyim çok şükürCook gecmis olsun canim
çok teşekkürler Allah kimseye hastalık vermesin bu basit hastalıkta bile mahvoldumGeçmiş olsun
İnşallah çabuk atlatırsın dikkat et kendineçok teşekkürler Allah kimseye hastalık vermesin bu basit hastalıkta bile mahvoldum
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumidrar yolu enfeksiyonu oldum canlarrrrr yanıyoommmmmmmm
haklısın canım bende aynen katılıyorumBu arada hafta sonu dahil çok erken güne başlıyorum çocuklardan dolayı alıştım şimdi de istesemde uyuyamıyorum ama olsun benim gibi metobolik hızı yavaş olanlar geç kalkmayın gerçekten metabolizmayı hızlandırıyor benim bünyeye faydası varsa herkese daha fazlası olur çünkü çok yavaş kilo veriyorum
Günaydın güncel kilom 61.9evettt canlar gelsin bakalım kilolarrrrrrrrrr oleyyyyyyyy
kesin ondandır canım insan rglde şişiyor çok normalBenim 87.7aslında bozmadım diyeti cumartesi regl oldum ondan mi acaba
selamlar öncelikle hoşgeldinizArkadaşlar selam ben de aranıza katılmak istiyorum. Diyet tek başına yapınca olay olmuyor. Şu an 60 kiloyum hedefim 25 nisana kadar 55 :) Cumartesi diyetisyene gittim . Bu gün başladım bakalım.
onu yazmayı unutmuşum. Boyum 1.58 :)selamlar öncelikle hoşgeldiniz
çok bir kilonuz yok biraz dikkatle çabuk sürede verirsiniz boyunuz kaç tabloya onuda girmem gerekiyor
ok benimle aynısınız diyetisyeniniz liste mi verdi? verdiyse paylaşabilirmisiniz?onu yazmayı unutmuşum. Boyum 1.58 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?