- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #17.941
Afiyet olsunnn güzel olmuşGünaydınlar Aç karnına su ve kahve kahvaltı da greyfurt suyu 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin avakado bir çay kaşığı bal
Süper1 imce dilim ekmek
Çeyrek simit
1 yk kadar kahvaltılık sos
3 yeşil zeytin
Şekersiz çay
Oh afiyet olsun.Günaydınlar hadi sıkı bir hafta olsun sabah kahvaltım:2 yumurtadan omlet az yağlı,avakado,süzme peynir zeytin tarçınlı yeşil çay bugun spor günü bol hareket bu arada bir hafta detoks düşünüyorum fakat bir ara yaptım hastanelik oldum bünyem kaldırmadı,sizin yaptığınız detoks varsa önerebilrceginiz yazarsanız sevinirim,hazır detoks içeceklerinden yapmıştım bana iyi gelmedi belki ondan dır
Kesinlikle yola devamAslında benimde miğdem almıyor güne çok erken başlayanların metobolizma hızı hızlıymış bu hızlıysa artık geç başlasam güne düşünemiyorum kaplumbağa hızında ilerliyorum resmen ama dediğim gibi yılmak Yok yola devam
Hoşgeldin canımgünaydın herkese bayanlar nasılsınız bende zayflamak istiyiorum ama bu aralar kafama taktığım icinmidir yoksa yediğim için mi gr m veremiyorum bende sizlere katılmak istiyorum
hoşgeldinizzzgünaydın herkese bayanlar nasılsınız bende zayflamak istiyiorum ama bu aralar kafama taktığım icinmidir yoksa yediğim için mi gr m veremiyorum bende sizlere katılmak istiyorum
Allah Allahhh ama canım bu normal değil o zaman şaşırt vücudu bir kaç gün adam gibi ye 2000 kaloriye dayanHoşgeldin canım
eylemsevcan arkadaşımız ekler senide
Aynengr veremiyorum versemde gr veriyorum
Günlük 1000 kalori civarında yiyorum 30 dk jillian yapıyorum 100 gr vermişim kafayı sıyırcam
Öyle mi yapayım diyorsunAllah Allahhh ama canım bu normal değil o zaman şaşırt vücudu bir kaç gün adam gibi ye 2000 kaloriye dayan
o zaman yeniden vermeye başlayabilirsin bence artık alışmıştır duraklamıştır o yüzden
Niye hayal olsun nerdeyse 4 ay var vermek istediğin 7 kilo her ay iki kilo versen bitti bu iş.hoşbulduk canlar. ben her cuma tartılıyorum aç karnına burda sistem nasil bilmiyorum boyum 1,65 kilom 70 .hedefim haziran 15 de 63 kg olmak hayal olmaya başladı gb.
CANIM NE DEmek hayal hayallerle işimiz yok ayaklarımız yere sağlam bsacak ne demişler :hoşbulduk canlar. ben her cuma tartılıyorum aç karnına burda sistem nasil bilmiyorum boyum 1,65 kilom 70 .hedefim haziran 15 de 63 kg olmak hayal olmaya başladı gb.
Naaparsın beybiiii????Niye hayal olsun nerdeyse 4 ay var vermek istediğin 7 kilo her ay iki kilo versen bitti bu iş.
Sayılı günler çabuk geçer.
Metobolik hızı hiç sorma ne yapalım gitsin de artık ama moralim bozuluyorHoşgeldin canım
eylemsevcan arkadaşımız ekler senide
Aynengr veremiyorum versemde gr veriyorum
Günlük 1000 kalori civarında yiyorum 30 dk jillian yapıyorum 100 gr vermişim kafayı sıyırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?