Esnek Diyet Arkadaşlığı

Arkadaşlar akşam kaçırdım yani sağlıksız beslendim ev baktık gün boyu(çocukların okulunun olduğu semte taşınmayı planlıyoruz)dışarıda yedik malesef yememeye çalışıyorum ama hafta sonları zor oluyor tabiki ama akşam 4 te yedim bu yüzden ceza hiçbirşey yemiyicem su hariç onu dengeler umarım

Günaydınlar hadi sıkı bir hafta olsun sabah kahvaltım:2 yumurtadan omlet az yağlı,avakado,süzme peynir zeytin tarçınlı yeşil çay bugun spor günü bol hareket bu arada bir hafta detoks düşünüyorum fakat bir ara yaptım hastanelik oldum bünyem kaldırmadı,sizin yaptığınız detoks varsa önerebilrceginiz yazarsanız sevinirim,hazır detoks içeceklerinden yapmıştım bana iyi gelmedi belki ondan dır

Oh afiyet olsun.
Hiç detoks yapmadım midem almıyor değişik şeyler
Ben daha kahvaltı yapmadım yatılı misafirim var onlar uyansında öyle yaparım inş

Aslında benimde miğdem almıyor güne çok erken başlayanların metobolizma hızı hızlıymış bu hızlıysa artık geç başlasam güne düşünemiyorum kaplumbağa hızında ilerliyorum resmen ama dediğim gibi yılmak Yok yola devam

Kesinlikle yola devam

günaydın herkese bayanlar nasılsınız bende zayflamak istiyiorum ama bu aralar kafama taktığım icinmidir yoksa yediğim için mi gr m veremiyorum bende sizlere katılmak istiyorum
Hoşgeldin canım
eylemsevcan arkadaşımız ekler senide
Aynengr veremiyorum versemde gr veriyorum
Günlük 1000 kalori civarında yiyorum 30 dk jillian yapıyorum 100 gr vermişim kafayı sıyırcam

Hoşgeldin canım
Günlük 1000 kalori civarında yiyorum 30 dk jillian yapıyorum 100 gr vermişim kafayı sıyırcam
Allah Allahhh ama canım bu normal değil o zaman şaşırt vücudu bir kaç gün adam gibi ye 2000 kaloriye dayan
o zaman yeniden vermeye başlayabilirsin bence artık alışmıştır duraklamıştır o yüzden

Allah Allahhh ama canım bu normal değil o zaman şaşırt vücudu bir kaç gün adam gibi ye 2000 kaloriye dayan
o zaman yeniden vermeye başlayabilirsin bence artık alışmıştır duraklamıştır o yüzden
Öyle mi yapayım diyorsun
Ya inanki bazen 850 felan almış oluyorum.
Elimde değil istesemde yiyemiyorum vakit olmuyor. Bi bakıyorum akşam olmuş
Birde ev dublex spordan hariç koca evde zaten hiç oturmuyorum 3 çocukla tahmin edersin ve devamlı misafir yatılı
Haftaya cumartesine randevu alıp değerlerime baktırcam tekrar
D vitamini eksikliği vardı ilaç kullanıyorum zaten. Bakalım bi neler oluyor

hoşbulduk canlar. ben her cuma tartılıyorum aç karnına burda sistem nasil bilmiyorum boyum 1,65 kilom 70 .hedefim haziran 15 de 63 kg olmak hayal olmaya başladı gb.
Niye hayal olsun nerdeyse 4 ay var vermek istediğin 7 kilo her ay iki kilo versen bitti bu iş.
Sayılı günler çabuk geçer.

hoşbulduk canlar. ben her cuma tartılıyorum aç karnına burda sistem nasil bilmiyorum boyum 1,65 kilom 70 .hedefim haziran 15 de 63 kg olmak hayal olmaya başladı gb.
CANIM NE DEmek hayal hayallerle işimiz yok ayaklarımız yere sağlam bsacak ne demişler :
Zoru hemen başarırırız
İmkansız biraz zaman alır felsefemiz bu olmalı
sıkıca başladınmı hazirana 4 ay var
bırak 63 olmayı 59,9 bile olursun
çok değil ayda 2,5 kilo verdinmi hooppp etti mi 10 kilo???
bide kilon biraz fazla olduğu için rahat verirsin 2.5 kilo
sonraları sadece biraz zorlar o kadar
şimdi hemen kendine gel silkenelen
YAPACAĞIM BAŞARACAĞIM DE ve hep birlikte başaralım inş....

Hoşgeldin canım
Metobolik hızı hiç sorma ne yapalım gitsin de artık ama moralim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…