Esnek Diyet Arkadaşlığı

Yaptıgım diyet 4-5 kilo verdiren diyet ben 2 anca veririm anemi var ilaçlarım var vs ya artık buna alışayım bu şekilde yaşamaya yani sağlıklı yoksa veririm yaza kadar istediğimi geri alırım bu yaşam şekli olmadığı sürece yada spor yaşam şekli olmadığı sürece bu arada burası baya esnek heralde iki üç kişi dışında kimseden ses seda Yok yada bizde bir müddet sonra sessizleşeceğiz istediğimiz kiloya ulaşalım bari
Çok doğru söylüyorsun yaşam biçimi haline getirmezsek malesef geri alınıyor. Aynen pek bi esnek :KK48:
Ben daha sıkı yapmak için 2. Takıma girdim düzenli paylaşım gerekiyor öyle olunca insan mecbur hissediyor bazı şeylere dikkat ediyor
Burayıda çok seviyorum çünkü bizim ilk topiğimiz :KK68:

Çok doğru söylüyorsun yaşam biçimi haline getirmezsek malesef geri alınıyor. Aynen pek bi esnek :KK48:
Ben daha sıkı yapmak için 2. Takıma girdim düzenli paylaşım gerekiyor öyle olunca insan mecbur hissediyor bazı şeylere dikkat ediyor
Burayıda çok seviyorum çünkü bizim ilk topiğimiz :KK68:
evet bebeğim çok doğru sen ilk emektarlarıdansın hatta topiğimizin isim teklifide senden glmişti...:KK200::KK200::KK200:

Sevgililer gününüz kutlu olsun ,güzelliklerin altından sevgi çıkar,çirkinliklerin altından sevgisizlik, bu yüzden sevgiyle kalın bol bol sevin sevgilinizi çocuklarınızı ve herkesi ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Yumurta ve peynir hatta zeytinde görmek istemedim ama kahvaltı yapmam gerekiyordu bende böyle geçirdim öğünü,öğlene et tüketmeyi düşünüyorum akşama düşünüyorum ev halkına ve kendime
oo iyi olur et azda olsa lınmalı bence hergün olmasa da et lazım tabdan düşmemek lazım ki diyetimiz güzel gitsin

Sevgililer gününüz kutlu olsun ,güzelliklerin altından sevgi çıkar,çirkinliklerin altından sevgisizlik, bu yüzden sevgiyle kalın bol bol sevin sevgilinizi çocuklarınızı ve herkesi ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
evet sevmek hayattaki en önemli şey yoksa yaşamın bir anlamı kalmıyor..
sizlerinde kutlu olsunnnn
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Selam kızlar kahvaltım 3 dilim t.b ekmeği kaymak peynir yedim geç yaptım arada biraz kuruyemiş 10 gr kadar akşam ne yicem bilmiyorum
Sporda yapamadım sabah evde değilim akşam geç dönücem.
5.243 adım atmışım ama

Selam kızlar kahvaltım 3 dilim t.b ekmeği kaymak peynir yedim geç yaptım arada biraz kuruyemiş 10 gr kadar akşam ne yicem bilmiyorum
Sporda yapamadım sabah evde değilim akşam geç dönücem.
5.243 adım atmışım ama
oo adımın iyi olmuş akşam geçiştirmelik tamamlarsın bugünü atlattın demektir canımcımmm

Selamlar kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta ceviz peynir bol zeytin yeşil çay ara öğün incir öğlen iştahım yoktu muz ve Türk kahvesi akşamı birazdan yiyicem 6 ya kalmadan;yayla çorbası bulgur pilavı tavuk ve iki dilim kepekli ekmek düşünüyorum gece tarçınlı süt içerim yoğurt yerine büyük ihtimal bugun spora gidemedim yarın inşallah hadi kızlar yılmak Yok

Bu arada 28 inde ki ölçümü 24 üne aldırdım 25 dedim pazar olduğu için 24 ünde merak ediyorum tartılmak yasak bakalım yağdan gitme nasıl yoksa su mu yada hiçbiri

Selamlar kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta ceviz peynir bol zeytin yeşil çay ara öğün incir öğlen iştahım yoktu muz ve Türk kahvesi akşamı birazdan yiyicem 6 ya kalmadan;yayla çorbası bulgur pilavı tavuk ve iki dilim kepekli ekmek düşünüyorum gece tarçınlı süt içerim yoğurt yerine büyük ihtimal bugun spora gidemedim yarın inşallah hadi kızlar yılmak Yok
Ohh mis gibi menün
:halay:Yarın tartı günüm benim

Ay çok heycanlı kendinde farklılık hissediyormusum peki
Hissediyorum bir hafifleme var kıyafetlerde de öğle de inşallah giden yağdandır ve istikrar tabiki yaşam şekli yapmak lazım istegim o tatlıyı seviyorum ama tüketmemeye yada azıcık tüketmeye alıştırıyorum kendimi yemek konusunda irade de sorun yok tatlıda var biraz Onur’da hurma incir şekersiz yapılan pestil kuru meyve vs gidermeye çalışıyorum aslında gideriliyor da sadece yaşam şekli olması gerekiyor

Hissediyorum bir hafifleme var kıyafetlerde de öğle de inşallah giden yağdandır ve istikrar tabiki yaşam şekli yapmak lazım istegim o tatlıyı seviyorum ama tüketmemeye yada azıcık tüketmeye alıştırıyorum kendimi yemek konusunda irade de sorun yok tatlıda var biraz Onur’da hurma incir şekersiz yapılan pestil kuru meyve vs gidermeye çalışıyorum aslında gideriliyor da sadece yaşam şekli olması gerekiyor
Aynen çok haklısın yaşam şekli olmazsa boşa gider bunca çaba

Back