Esnek Diyet Arkadaşlığı

Aynen çok haklısın yaşam şekli olmazsa boşa gider bunca çaba
aynen bana diyorlarki, zamanında 10 kilo verdim 2-3 sene önce bir dahada almadın ne güzel diyorlar
dedimki almadımmı alıyom mesela tartıda bir çıkıyom 1 kilo fazlayım hemen hooppp beyne sinyal yeniden eski halime dönüyom ama şimdi gene 2 kilo fazlam var ilk etapta bir 55 olsam bir rahatlıcam sürekli mücadele halindeyim yani sürekli çabaaaaa....

Aynenya çok yoruldum tam kilo veriyorum hamile kalıyorum 9 yıldır böyle oldu artık bende 55 i bi göreyim şükredicem.
Bu arada kilom 61,9 canım

oo süper maşallah bildirime kadar az daha verirsin böyle giderseee bu haftanın birinci olursunnnn
Diyorsun ay inşşş
İki haftada 600 gr verdim çok yavaş veriyorum
Yaptığım spora göre birde yediklerime göre
1.300 kcal geçmiyor yediklerim ki bazen 1.000 lerde kalıyor

Birde çok su tüketmeye çalışıyorum göbeğim hep şiş inmiyor. Sizinde öyle oluyor mu dümdüz karınla uyanamıyorum sabahları
Jillian başladım bugün 5. Günüm bakalım ne olacak sonunda

Bugun kahvaltım malesef bir simit peynir peynirli yumurta oh mis degilmi,ara Yok tabikine ceza öğlen protein sütü muz akşam bakacağım şimdi spora kaçarım hepinize çok güzel bir gün diliyorum

Bugun kahvaltım malesef bir simit peynir peynirli yumurta oh mis degilmi,ara Yok tabikine ceza öğlen protein sütü muz akşam bakacağım şimdi spora kaçarım hepinize çok güzel bir gün diliyorum
Hadi yarasın spor yediklerini eritirsin canım inş

Birde çok su tüketmeye çalışıyorum göbeğim hep şiş inmiyor. Sizinde öyle oluyor mu dümdüz karınla uyanamıyorum sabahları
Jillian başladım bugün 5. Günüm bakalım ne olacak sonunda
oo o süper yaa çok etkili ama baştan sona yapmayı hiç beceremedim çünkü çok ağır göbek hakkında hiç bilgim yok canım

Günaydın sabah iki bardak su ve aç karnına kahve uyanmam lazım hafta sonu çocuklar vs güzel sabahlar ve haftasonları arkadaşlar hafta sonuda bırakmak Yok ona göre

Günaydın canım
Aynen bırakmak yok
Bende şimdi kahvaltımı yaptım
4 dolu kaşık menemen yumurtasız biber ve donates sosu pulbiberli yaptım.
1,5 dilim light tost ekmeği
2 çatal çikolata
Şekersiz çay

Günaydın canım
Aynen bırakmak yok
Bende şimdi kahvaltımı yaptım
4 dolu kaşık menemen yumurtasız biber ve donates sosu pulbiberli yaptım.
1,5 dilim light tost ekmeği
2 çatal çikolata
Şekersiz çay
ah o çikolatalarrr bizi bizden alannnn
bende dayanamıyom bazen ama iki çataldan bişey olmaz canım bide sabah ya sorun değil

ah o çikolatalarrr bizi bizden alannnn
bende dayanamıyom bazen ama iki çataldan bişey olmaz canım bide sabah ya sorun değil
Aynennn ama ben baya ara verdim çikolataya felan eskisi gibi değilim önceden heran elimin altındalardı. Şekersiz dut pestili getirttim memleketten onu yiyorum çok iyi oluyor kesiyor

Aynennn ama ben baya ara verdim çikolataya felan eskisi gibi değilim önceden heran elimin altındalardı. Şekersiz dut pestili getirttim memleketten onu yiyorum çok iyi oluyor kesiyor
Ah çikolata dayanılmaz ama birde dondurma verelim kiloları Birgünü çikolata ve dondurma günü yapıcam ödül olarak tabi arada yiyorum azıcık hurmadan incirden öğğğ geliyor tabiki bana

Arkadaşlar ben bugun diyeti de bozmadım ama inanılmaz şiştim elim yüzüm karnım şiş,suyu az içtim ona yoruyorum (1,5)ödemli bir yapıya sahibim oda ayrı iştahım suyu almadı bugun zorla içtim

Arkadaşlar ben bugun diyeti de bozmadım ama inanılmaz şiştim elim yüzüm karnım şiş,suyu az içtim ona yoruyorum (1,5)ödemli bir yapıya sahibim oda ayrı iştahım suyu almadı bugun zorla içtim
Ya ben hergün öyleyim zorla içiyorum suyu

Günaydınlar Aç karnına su ve kahve kahvaltı da greyfurt suyu 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin avakado bir çay kaşığı bal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…